Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Šokujúce tvrdenie Britney! Tehotná s hviezdnym spevákom, nedopadlo to dobre!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie Britney! Tehotná s hviezdnym spevákom, nedopadlo to dobre!

Archívna reportáž

Život Britney ide opäť z kopca

Už o pár dní vyjde autobiografická kniha hviezdnej popovej speváčky Britney Spears (41). Sľubovala, že to bude veľké, a zdá sa, že neklamala. Už prvá uniknutá informácia aktuálne šokovala mnohých, no zrejme najviac jej slávneho expriateľa, speváka a herca Justina Timberlakea (42) a jeho manželku, herečku Jessicu Biel (41). Britney totiž tvrdí, že s ním čakala dieťa.

​Justin a jeho manželka sa budú musieť spamätať z bombastického odhalenia Britney Spears, že pred viac ako dvadsiatimi rokmi bola na potrate, uviedol dlhoročný rodinný priateľ pre americký denník The Sun. Podľa zdrojov, ktoré cituje portál TMZ, v pripravovanej knihe memoárov The Woman In Me, teda Žena vo mne, odhalí toto tragické tvrdenie. Štyridsaťjedenročná Britney vraj otehotnela s Justinom v roku 2000, keď mala dvojica približne 19 rokov. Po "srdcervúcich diskusiách" sa dvojica, ktorá spolu chodila v rokoch 1999 až 2002, údajne dohodla, že pôjde na potrat.

Toto rozhodnutie vraj Britney "prenasledovalo" až do momentu, keď sa jej v roku 2005 narodil syn Sean Preston a v roku 2006 Jayden James s jej bývalým manželom Kevinom Federlinom. Dve deti má aj Timberlake s Biel, tiež synov. Zdroj uviedol pre americký denník The Sun: "Táto kniha je preňho nočnou morou, pretože vrhá celú rodinu do chaosu. Načasovanie je rovnako pálčivé ako samotné odhalenie. Justin mal naplánovanú veľkolepú jeseň s novou hudbou, ďalšou prácou so svojimi starými priateľmi z NSYNC a samozrejme ďalším dielom série Trollovia, ktorá Justinovi v posledných rokoch prinášala obrovské peniaze." Kniha by však mohla jeho plánom zasadiť tvrdú ranu.

Pred vyše 20 tvorili jeden z najsledovanejších párov, ich životy ale nabrali iný smer:

​Už teraz sa špekuluje o tom, čo Britney ešte prezradí o vzťahu s Justinom, ktorý bol podľa zdrojov skutočnou láskou jej života. Vo svojej pripravovanej knihe speváčka údajne vysvetľuje, že kvôli náboženskej výchove nebola vychovávaná tak, aby išla na potrat. Britney píše, že "vždy očakávala", že jedného dňa bude mať s Justinom rodinu, ale tehotenstvo prišlo skôr, ako očakávala, a "Justin mal pocit, že nie sú pripravení kvôli ich veku." Bol to vraj najmä on, kto trval na ukončení tehotenstva a Britney tomu podľahla.

"Je verejne známe, že je Justinom skutočne posadnutá a drží sa ho už mnoho rokov. Súkromne sa ľuďom priznala, že bol jej skutočnou prvou láskou a v mnohých ohľadoch sa nikdy nevyrovnala s jeho stratou. Zo všetkých chlapov, ktorí prišli do jej sveta po ich rozchode, sa nikto nikdy ani len nepriblížil k Justinovi - to je jednoducho fakt, pokiaľ ide o ich spoločných priateľov, bez ohľadu na to, či si to priznáva, alebo nie," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti speváčky. Možno práve to bol zlomový moment jej živote, zvyšok smutného príbehu je už známy. Justin sa zatiaľ k tvrdeniam nevyjadril.

Najčítanejšie