Zatiahnuté
23°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Brzobohatého novomanželke došlo náhle zle! Daniela priznala, čo je nové po svadbe!
Zdielať na

Brzobohatého novomanželke došlo náhle zle! Daniela priznala, čo je nové po svadbe!

Archívna reportáž

Ondřej nečakal na cirkevný rozvod, uspokojili sa aj s občianskym sobášom

Aj zo sympatickej českej moderátorky Daniely Písařovicovej (44) sa stala vydatá pani. Ako to už v našich končinách býva, rozhodla sa zmeniť aj priezvisko. Je z nej pani Brzobohatá, ale nie je to oficiálne celé jej priezvisko. Ako je známe, o ruku ju požiadal Ondřej Gregor Brzobohatý (40) v máji a manželmi sa stali už v septembri počas ich pobytu v Taliansku v krásnom prostredí pri jazere Lago di Garda. Romantická svadba sa konala v kruhu najbližšej rodiny a priateľov. Daniela už ale zarezáva v práci naplno, no aktuálne poriadne znepokojila prítomných na akcii, ktorú moderovala.

​Daniela v exkluzívnych červených šatách, ktoré jej nesmierne svedčali, skutočne žiarilia, no zrazu sa všetko zvrtlo. V  jednom momente očividne zbledla a sadla si nečakane na pódium, píše Expres.cz. Zdalo sa, že omdlie, ale po chvíľke predýchavania to zvládla a pokračovala v moderovaní ako správna profesionálka ďalej. Ospravedlnila sa, že trpí na nízký tlak a vtipne podotkla, že na zemi je to celkom pohodlné, tak si chvíľu posedí a natiahne nohy. Pochopiteľne, asi prvá myšlienka každého bola v tom momente na prípadné tehotenstvo, ktoré by sa tak mohlo prejavovať a Daniela sa netají tým, že po bábätku túži.

No keď sa neskôr išla Daniela vyvetrať na čerstvý vzduch, zastavila sa pri stoloch s bohatou ponukou. A ako prítomným neuniklo, dopriala si aj pohár vína, čo by mohlo signalizovať, že tehotná predsa len nie je. Vzhľadom k tomu, že má vyšší vek a ešte bábo nemala, iste by tak neriskovala. Ani jej manžel Ondro Brzobohatý zatiaľ potomkov nemá, a tak na tom nepochybne pracujú, no zrejme si ešte budú musieť počkať. Svadbu teda nemali preto, že by "museli", ale prosto len chceli potvrdiť svoju veľkú lásku.

Toto Daniela pred časom prezradila o jej vzťahu s Ondřejom:

Ako Daniela tvrdí, nepociťuje po vydaji žiadnu veľkú zmenu. "Pre mňa sa nič nezmenilo, všetko je po starom. Stále ma ale prekvapuje, keď ma niekto osloví pani Brzobohatá. Keď 44 rokov funguješ s jedným priezviskom, je to zmena. Chce to čas," zverila sa pre Super.cz s tým, že ani to nie je v skutočnosti jej celé priezvisko. "Ondro je Gregor Brzobohatý, a ja tak nemôžem byť len Brzobohatá. Budem mať tiež obe priezviská. Ale používať budem len Brzobohatá. Vypisovať to všetko a hovoriť, na tom si človek zlomí jazyk," zavtipkovala šťastná novomanželka.

Údajne to bola Ondrova exmanželka Tatiana, ktorá ho primäla k tomu, aby si na počesť jeho mamy pridal k otcovmu aj jej priezvisko. Dôvodom bolo aj to, že Gregor sa ľahšie vyslovuje v zahraničí, kde si plánovali budovať kariéru. Hoci to skomplikoval svojim manželkám aj budúcim deťom, meniť to už zrejme nebude. A iniciátorka nápadu je už opäť Kuchařová, štafetu po nej prevzala Písařovicová.

Najčítanejšie