Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Soukupova PRVÁ reakcia po zverejnení Agátino nového vzťahu! Netají sklamanie!
Zdielať na

Soukupova PRVÁ reakcia po zverejnení Agátino nového vzťahu! Netají sklamanie!

Archívna reportáž

Za rozchod snáď najviac sledovanej šoubizovej dvojice za posledný rok, influencerky Agáty Hanychovej (38) a mediálneho bossa Jaromíra Soukupa (54), môžu zrejme starosti, ktoré sa odrazu objavili nad jeho biznisom. Nepochybne negatívne emócie poznačili aj vzťah a Hanychová nikdy s rozchodom dlho neotáľa, ak sa jej čosi nepáči. Nemala problém striedať takmer každé tri mesiace partnerov, a tak sa aj teraz, doslova vzápätí po rozchode, s vervou pustila do ďalšieho milostného dobrodružstva.

​Veľké prekvapenie vyvolala vlani koncom júna novinka, že tak trochu škandalózna influencerka Agáta Hanychova a tak trochu kontroverzný mediálny magnát Jaromír Soukup tvoria pár. Hneď nato odišli spolu dovolenkovať do Soukupovej vily v Marbelle, kde po mesiaci vášnivej lásky Agáta zistila, že je tehotná. Očakávanie spoločného potomka držalo dvojicu spolu až do pôrodu, ale to už bol Soukup po uši v problémoch s dlhmi. Pohltilo ho to natoľko, že začal byť nepríjemný, čo ovplyvnilo aj ich vzťah, ako sám priznáva. Napätie medzi nimi vyvrcholilo hádkami v Marbelle, na mieste, kde rok predtým prežívali vášnivú lásku, ktorej plod, malá Rozárka, bol už na svete. Do Prahy sa už vrátili každý sám. Teraz o Rozárku zvádzajú boj na súde.

Kým Jaromír sa pokúša o záchranu biznisu, Agáta si našla rýchlo náhradu, keď sa dala dokopy s oteckom syna Kryšpína, Miroslavom Dopitom. Vyzerá, že spolu prežívajú priam rodinnú idylku. Dopita už býva u Agáty a ona ho hrdo ukazuje na jej novom profile, ako s deťmi pripravuje sushi, či na ich výlete k rybníku, kde sa všetci spoločne dobre zabávajú. A v stredu už vzťah potvrdili aj oficiálne, navyše Agáta povedala, že s Jaromírom nebola šťastná.

Najdôležitejšia je pre Soukupa jeho dcérka, ako tvrdí:

​Situácia musí byť pre Soukupa, na ktorého sa to valí skutočne zo všetkých strán, veľmi bolestivá, čo aj nepriamo priznal pre Expres.cz: "Je to celé sklamanie." Nechcel však ďalej ísť do podrobností a komentovať nový Hanychovej vzťah. On je stále sám, ponorený do starostí s jeho zadĺženým mediálnym impériom, čo sa odráža aj na jeho zdraví. Podobne ako jeho podnikanie, aj vzťah s Agátou mu zrejme prerástol cez hlavu. Možno chcel ešte ich vzťah, podobne ako svoje impérium, skúsiť zachrániť, ale Agáta mu šancu nedala.

Na prvý pohľad by mal človek pocit, že je Soukup na dne, na druhej strane v najnovšom videu, komentujúc výsledok slovenských volieb, vyzerá sviežo a v pohode:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Teší sa z obnoveného vzťahu s Dopitom a vraj urobia všetko preto, aby to druhýkrát nepokazili už aj kvôli ich synovi Kryšpínovi. Nič podobné u Soukupa nehrozí, nový románik je zrejme to posledné, čo potrebuje. "Na vzťah nemyslím, nie som na neho pripravený a ani ho nechcem," konštatoval celkom jasne. Prioritu v rámci rozchodu s Hanychovou vidí vo vyriešení ich sporu o ich dcérku Rozárku. "Tehotenstvo a novonarodené dieťa je šťastie. Malo by byť. Mojou absolútnou prioritou, napokon od jej narodenia, je moja dcéra Rozárka,"​ tvrdí zronený  muž, ktorý roky komentuje vo svojej televízii problémy celého sveta, no ten jeho sa mu akosi rozpadá.

Najčítanejšie