Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Agáta o pozadí jej nového vzťahu, aj ako ho prijali deti! TOTO ale Soukupa zabolí!
Zdielať na

Agáta o pozadí jej nového vzťahu, aj ako ho prijali deti! TOTO ale Soukupa zabolí!

Archívna reportáž

Agáta je mesiac po rozchode, dlho ale sama nevydržala

Ako už snáď nikto nepochyboval, Agáta Hanychová (38) konečne priznala, že s Mirkom Dopitom (41) tvoria opäť po rokoch pár. Bola to ale skutočne bleskovka, keďže len začiatkom septembra Agáta oficiálne priznala, že sa s Jaromírom Soukupom (54) rozišli. Krátko na to sa k nej nasťahoval jej bývalý, hoci vtedy len za účelom "dočasného azylu", keďže sa rozvádza.

​Po mnohých vzťahoch Agáty Hanychovej jej iste už tak trochu overeného staronového partnera Miroslava Dopitu všetci jej priaznivci doprajú. Ako sa zdá, spokojná je aj ona. Po rozvode s hercom Jakubom Prachařom, mnohými krátkymi vzťahmi a napokon vyše ročnému súžitiu s mediálnym bossom Jaromírom Soukupom ukončenom búrlivým rozchodom, to asi nikto nečakal. Sama Agáta sa zastrájala, že už nikoho nechce, ale tí, čo ju poznajú, si už mohli zvyknúť na to, že jej názory sa rýchlo menia. 

V prípade jej obnovenia vzťahu s Mirkom Dopitom to ale zrejme zariadil sám osud. V auguste sa vrátil do Prahy z Bali, kde s ním bol na prázdninách aj ich syn Kryšpín a ako vysvitlo, rozvádza sa s manželkou Terezou a nemá v Prahe kde bývať. Hanychová mu u nej doma poskytla dočasný azyl, keďže s ním mala už dlhšiu dobu dobré vzťahy. Už vtedy ale musela vedieť, že tak trochu zavádza, Mirek sa medzitým totiž stihol pochváliť kamarátom, že nahradil Soukupa.

Jedno z troch Agátiných detí má nateraz späť otca, to najmladšie je na tom ale najhoršie, bitka jeho rodičov len začína:

​Kryšpín je nadšený, ale Mia prišla s nečakanou požiadavkou. "Mia trošku žiarlila a pýtala sa, či by tu nemohol bývať aj Kubo. Mia má Mira rada, ale Kryšpín je najšťastnejší," zverila sa Hanychová so situáciou s deťmi, ktoré majú každé iného otca. Zároveň potvrdila, že s Prachařom to pri ich striedavej starostlivosť o Miu nie je jednoduché. "S Kubom je to horu dolůe s Jaromírom to ide len dole. Chce to čas, než spolu začnú ľudia komunikovať, ale mali by to spraviť pre deti," konštatuje už životom poučená Agáta. "S Jaromírom som nebola šťastná. Ale nebol to dôvod na rozchod," šokovala tvrdením o (ne)šťastí, ktoré navonok na jej Instagrame rozhodne vyzeralo inak. Pre Soukupa to musí byť poriadna rana, keď v podstate verejne vyhlásila, že to nestálo za nič.

Instagram/AH

​Dopita sa teraz objavil spolu s Hanychovou v jej živom vysielaní na novom profile Instagramu s názvom Agáta Family. Spoločne vyhlásili: "Áno, sme spolu. Budeme robiť maximum pre to, aby sme to nepokazili." Na margo minulosti priznali, že boli mladí a nevážili si to, čo medzi sebou mali. "Človek musí dozrieť a uvedomiť si hodnoty života, nabrať skúsenosti, poučiť sa a z toho vychádzať," mieni Dopita. "Určite sme nad tým veľmi premýšľali. Ani jeden nechceme ublížiť Kryšpínovi, aby znovu prišiel o otca. Budeme robiť maximum, aby sme to nepokašľali," zdôraznila zas Agáta. Obaja sa zhodli, že spolu ďalšieho potomka neplánujú. Ostáva veriť, že tento vzťah aspoň nejakú dobu vydrží.

Najčítanejšie