Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Hviezdny fešák pokľakol! Po troch deťoch s najsexi herečkou si vyskúša manželstvo s inou kráskou!
Zdielať na

Hviezdny fešák pokľakol! Po troch deťoch s najsexi herečkou si vyskúša manželstvo s inou kráskou!

Archívna reportáž

Po romantických zásnubách exmanželky Megan Fox (37) s raperom Machine Gun Kellym (33) spred vyše roka, sa zasnúbil aj aj herec Brian Austin Green (50), známy ako David. Jeho vyvolenou je austrálska tanečnica Sharna Burgess (38). Minulý rok sa páru narodil synček. Troch starších so sexi hviezdou Megan Fox má v starostlivosti doma on, a tak je tam veselo. Deti boli vraj prítomné, aj keď požiadal o ruku Sharnu. Tá bola veľmi dojatá.

​Z rozchodu s Megan Fox bol Brian Austin Green nešťastný aj kvôli ich trom synom. Megan sa rozhodla pre rapera MG Kellyho, ktorého považovala za svojho osudového muža. Poslednú dobu to však medzi nimi nevyzerá veľmi ružovo. Vlani v januári, keď sa zasnúbili, z nich vyžarovala nežnosť a oddanosť, ale potom začali s výstrednosťami a dokonca sa na krátky čas odlúčili. Na rozdiel od nej žije Brian Green spokojne so Sharnou Burgess, s ktorou sa zoznámil počas tanečnej súťaže, kde tvorili pár. "Nikdy predtým som to neurobila. Nikdy som nechodila s niekým, s kým som tancovala," tvrdila pred časom austrálska profi tanečnica o svojej premiére.

S Megan sa Brian rozišiel v máji 2020 a už v decembri ho videli so Sharnou v objatí s bozkami na dovolenke na Havaji. "Na našom prvom rande sme úplne stratili pojem o čase a to isté sa stalo aj nabudúce. Bolo to niečo výrazne odlišné od všetkého, čo som kedy predtým zažil," vyznal sa Green. Začali žiť v spoločnej domácnosti a ako sa ukázalo, Sharna si hneď veľmi porozumela aj so synmi herca. Vlani na jar Burgess a Green oznámili, že spolu čakajú prvé dieťa. Ich syn Zane prišiel na svet 28. júna. "Nemôžeme byť šťastnejší," vyznal sa Green o tri mesiace neskôr. "Takmer každý môže mať dieťa, ale byť rodičom – to je práca. Ranné vstávanie, príprava raňajok, obeda, rituály pred spaním, kúpanie... vtedy prichádza skutočná práca. Sharna je v tom úžasná," dodal nadšene zaľúbenec.

Pozrite sa, ako to páru svedčalo aj pred časom, keď ešte bol ich synček v brušku:

Tento rok sa Brian Green rozhodol presne na svoju päťdesiatku požiadať Sharnu o ruku. Tá to s dojatím zdieľala na Instagrame. "Noah držal Zanea a Journey držal malú červenou krabičku od Cartiera. Postavili sa vedľa Briana, ten vzal krabičku od Journeyho, otvoril ju a spýtal sa: ‚Stráviš s nami zbytok svojho života?‘" opísala túto významnú chvíľu pre People. "Nasadila som si ten prsteň na prst, všetkých som objala... a bol to ten najdokonalejší, najkrajší okamžik. Naraz sme to boli my. Bola to naša jednotka, viete, náš kmeň. Páčilo sa mi, ako to urobil," vyznala sa. "Chcem rovnaké priezvisko ako moje deti, všetky – ako tie ‚bonusové‘, tak aj Zane," plánuje Burgess už pred svadbou veľké zjednotenie. Zdá sa, že Brian konečne stretol skutočne tú pravú.

Najčítanejšie