Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Prachař a jeho priateľka Sandeva šokujú! Vôbec sa nerozprávajú, Jakub hovorí o konci!
Zdielať na

Prachař a jeho priateľka Sandeva šokujú! Vôbec sa nerozprávajú, Jakub hovorí o konci!

Archívna reportáž

Jakub je už roky súčasťou jojkárskej šou ČSMT

O dvojici, ktorú tvoria herci Jakub Prachař (40) a Sara Sandeva (26), sa začalo hovoriť v súvislosti s ich vzťahom už pred vyše dvomi rokmi. Práve vtedy spolu nakrúcali detektívny seriál Dvojka na zabití a začalo to medzi nimi iskriť. Prachař bol práve po rozvode s Agátou Hanychovou (38) a krátkej epizóde s modelkou Denisou Dvořákovou (34) sám, Sandeva sa zas tesne pred nakrúcaním rozišla s futbalistom Václavom Černým. Dali sa dokopy a odvtedy im láska kvitne. Aktuálne budú opäť tvoriť parťákov aj pred kamerou.

​Nakrúcanie pokračovania úspešného detektívneho seriálu Dvojka na zabití je už v plnom prúde, ako prezradili jeho hlavní predstavitelia Jakub Prachař a Sara Sandeva. V seriáli do seba v úlohách detektívov z jedného oddelenia neustále rýpu, a zdá sa, že inak to nie je ani v súkromí. "My spolu doma vôbec nehovoríme, tam je ticho ako v hrobe," nečakane prezradil herec v rozhovore pre Showtime. Je však takmer isté, že keď sa začne k niečomu vyjadrovať Jakub Prachař, treba jeho slová brať značne s nadhľadom. Je to o ňom známe minimálne od čias, keď bol v recesistickej skupine Nightwork, ktorej heslom bolo, že to, čo nešokuje, nikoho nezaujíma. 

Ako sa ukazuje, má teraz po boku skvelú partnerku, ktorá si jeho spôsob komunikácie osvojila. Svedčí o tom aj jej promptné vysvetlenie, prečo sú vraj doma ticho. "Nerozumie mi macedónsky, tak nemôžeme veľmi hovoriť," vtipne ho s úsmevom doplnila. Obaja sú temperamentní, a tak vraj nie vždy všetko medzi nimi prebieha v pokoji a súlade. "Toho, kto žije celý život pokojne, položí prvý problém. My si všetko povieme. To, myslím, že je pekné," pokračoval už vážnejšie Jakub. No že sa sem-tam vedia aj pohádať, predviedli vlani priamo na ulici, no zjavne nešlo o nič zásadné, lebo idylka pokračuje a všetci čakajú na oznámenie termínu svadby.

Páru to skvelo ladí doma, aj pred kamerou:

Snáď im plány na spoločnú budúcnosť nezmarí spoločné nakrúcanie, keď spolu budú tráviť skutočne 24 hodín denne - doma aj v práci. Nakrúcanie pokračovania Dvojky na zabití navyše nezačalo pre Prachařa práve šťastne. Problémy vraj začali hneď s prvou klapkou. "Ja som sa hneď zranil. Takže to speje ku koncu," poznamenal so smiechom herec, ktorý za to viní hlavne svoj vek. "Už som mal štyridsať, tak som sa mal rozcvičiť. Len čo som sa rozbehol, tak ma pichlo v lýtku, čo sa mi v živote nestalo," vysvetľoval. Sara sa k nakrúcaniu stavia optimistickejšie. "Ja som si zatiaľ nestihla nič spraviť, som zatiaľ v pohode, ale je mi ľúto Kuba. Dúfam, že to dotočíme všetci v zdraví," vyjadrila sa k dianiu na pľaci s empatiou. A snáď to bude podobne aj v ich súkromí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Zdielať na

Najčítanejšie