Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Katy Perry o exmanželovi obvinenom z násilností mlčí, Minogue má jasno: Brand je odporný predátor!
Zdielať na

Katy Perry o exmanželovi obvinenom z násilností mlčí, Minogue má jasno: Brand je odporný predátor!

Zdroj: youtube/screenshot

Britský kontroverzný komik Russell Brand (48) sa netají užívaním drog, za čo si aj párkrát chvíľu posedel. K násiliu voči ženám, z ktorého ho vinia, sa ale odmieta priznať. Aktuálne ho štyri ženy obviňujú zo sexuálnych útokov v rokoch 2006 až 2013. On ale tvrdí, že jeho vzťahy "boli vždy konsenzuálne", teda na základe obojstrannej dohody. Zo sexuálneho harašenia obvinila Branda aj austrálska speváčka Dannii Minogue, sestra slávnej Kylie Minogue. Svoje o ňom vie aj jeho exmanželka Katy Perry.

​V sobotu komediálny herec Russell Brand ešte odohral plánované predstavenie v rámci jeho turné v Troubadour Wembley Park Theatre v Londýne, v pondelok už ale ďalšie jeho manažéri odložili, rovnako ako youtube mu dočasne pozastavil pridávanie príspevkov. Dôvodom boli zverejnené obvinenia z násilia zo strany štyroch žien. Brand je presvedčený, že sa stal predmetom "koordinovaného útoku" a tvrdí, že sa tejto záležitosti chystá venovať, pretože je "veľmi, veľmi vážna". Tento búrlivák už sedem rokov čelí obvineniam zo znásilnenia, sexuálnych útokov a emocionálneho zneužívania. Počas jeho najväčšej slávy sa správal agresívne, nevhodne sa vyzliekal a mal aj sexistické poznámky.

Jedna žena z LA tvrdí, že bola ošetrená v krízovom centre pre znásilnenie po jeho útoku, čo na základe získaných lekárskych záznamov potvrdili v Times. Druhá žena z Británie uviedla, že ju napadol, keď mala len 16 rokov a tri mesiace ju emocionálne zneužíval a ovládal. Tretia žena, kolegyňa z LA, mala s hercom konflikt, keď ho žiadala, aby nepokračoval v nátlaku mať s ňou sex a potom sa jej v hneve vyhrážal, že ak o tom niekomu povie, podnikne právne kroky. Štvrtá žena z Británie ho obviňuje z fyzického a emocionálneho násilia.

Russel hral vo viacerých úspešných komédiách:

V rámci vyšetrovania sa rieši aj jeho údajne predátorské správanie na pracovisku, vrátane BBC Radio 2, Channel 4 a pri nakrúcaní hollywoodskych filmov. Zdá sa, že je toho už akosi priveľa, aby to boli všetko len zlomyselné výmysly. Hoci jeho slávna exmanželka, speváčka Katy Perry (38) zatiaľ mlčí, čosi sa dá vytušiť zo slov austrálskej speváčky Dannii Minogue (51), sestry slávnejšej Kylie Minogue (55).

Takto sa Brand pred štyrmi dňami obhajoval, v istom zmysle zo seba robí mučedníka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Russell Brand (@russellbrand)

Danii obvinila Branda už v roku 2006 zo sexuálneho harašenia, píše Mirror. "Je úplný blázon a odporný predátor. Rozhodne si nemyslím, že svoju závislosť na sexe vyliečil, to je isté. ‚Nie‘ by nebral ako odpověď. Vždy zájde o krok ďalej. Nikdy nie tak ďaleko, aby ste mu dali facku, ale aj tak príliš ďaleko," opísala Dannii herca a niet pochýb, že názor nezmenila. Brandova exmanželka Katy Perry síce zatiaľ nepovedala nič, no pred desiatimi rokmi vyjadrila svoj postoj k nemu výrokom: "Cítila som sa zodpovedná za náš rozvod, ale potom som zistila skutočnú pravdu, takže som sa cez to preniesla." Nepovedala nič konkrétne, no zároveň je v jej slovách skrytý desivý odkaz.

Danii s jej slávnejšou sestrou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa danniiminogue (@danniiminogue)

Najčítanejšie