Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Po dvoch týždňoch klebiet o rozvode si spevák vzal mikrofón a povedal to fanúšikom jasne!
Zdielať na

Po dvoch týždňoch klebiet o rozvode si spevák vzal mikrofón a povedal to fanúšikom jasne!

Archívna reportáž

Z dvojice hudobník z kapely Jonas Brothers Joe Jonas (34) a herečka známej zo seriálu o Hry o tróny, Sophie Turner (27), vyzerá, že ten, kto chce ich manželstvo udržať, je Jonas. Už nejakú dobu sa mal údajne v kruhu známych sťažovať, že mu manželka necháva ich dve deti, zatiaľ čo si ona užíva zábavu po rôznych kluboch a párty. Akoby chcela dobehnúť to, čo nestihla v puberte. O deti sa mal starať sám aj počas turné, čo malo vyústiť do jeho rozhodnutia podať žiadosť o rozvod. O to viac prekvapil aktuálne fanúšikov na koncerte.

​Ako Joe Jonas, tak aj jeho manželka Sophie Turner sa venujú aj po narodení ich dvoch detí naďalej ajsvojej kariére. Zdá sa, že to veľmi neprospelo ich vzťahu a má sa schyľovať k rozvodu, o ktorý mal požiadať Jonas. Posledné mesiace sa staral o deti sám, čo mu začalo prekážať, keďže potreboval byť na turné. No Turner sa tiež potrebuje sústrediť na svoje povolanie a práve nakrúca v Británii. Pre veľkú zaneprázdnenosť nechala deti s otcom v USA, pričom je asi jasné, že na to nie je úplne sám. Jonasa malo nahnevať najmä to, že Sophie zachytili paparazzi na rôznych párty ako sa zabáva a pritom popíja. "Ona rada žúruje, on rád zostáva doma," vyhlásil anonymný zdroj pre TMZ. "Majú veľmi odlišný životný štýl," dodal a niet pochýb, že to tak je.

V september 2021 manželia predali dom v LA a presťahovali sa do Miami. "Máme veľké šťastie, že žijeme v Miami. Je tu dobré počasie a žijeme pri vode," komentovala Sophie spočiatku život za oceánom. No zjavne USA nepovažuje za celkom dokonalé miesto. "Naozaj milujem život v Amerike, ale pre svoje duševné zdravie musím mať okolo svojich priateľov a rodinu. A tiež by som bola rada, keby dcéra získala školské vzdelanie a život, aké som mala ja. V ideálnom prípade by konečnou destináciou bolo Anglicko, ale Joe by sa musel chcieť dať presvedčiť," zverila sa Turner pre Elle. Údajne už dom v Miami predali. V januári počas odhaľovania hviezdy skupiny Jonas Brothers na hollywoodskom chodníku slávy, sa Joe pýtal nahlas manželky, čo sa deje, či má nejaké plány. Vyznával pritom lásku rodine, ktorá ho vraj každodenne motivuje.

Manželia neskôr začali žiť odlúčene, Sophie nakrúcala v Británii, deti nechala na Jonasa. Na jeho narodeniny v auguste mu na Instagrame zablahoželala a prišla aj na jeho koncert v New Yorku. V TMZ ale 3. septembra oznámili, že Jonas podal žiadosť o rozvod. "Rozvod bol pre Joea poslednou voľbou, keď vyčerpal všetky možnosti na záchranu manželstva," uviedol zdroj. Pár má uzavretú predmanželskú zmluvu a Jonas požiadal o spoločnú starostlivosť o ich dve dcéry. V sobotu 9. septembra však v LA počas koncertu publiku odkázal: "Chcem len povedať, že ak to nepočujete z týchto pier, neverte tomu. OK? Ďakujem vám všetkým za vašu lásku a podporu." Jeho brat Nick (30) ho potom objal. Ako on, tak aj brat Kevin (35) stoja pri ňom. Zmierlivým vyjadrením ale Joe poriadne všetkým zamotal hlavu a zdalo by sa, že situácia nie je až taká vážna.

Najčítanejšie