Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Párty sa zvrhla! Prachař na izbe s Brzobohatým a jeho priateľkou, TOTO sa dialo!
Zdielať na

Párty sa zvrhla! Prachař na izbe s Brzobohatým a jeho priateľkou, TOTO sa dialo!

Archívna reportáž

Jakub je už roky súčasťou jojkárskej šou ČSMT, kto si ešte pamätá na jeho začiatky?

Ako to vyzerá, keď sa zíde v hotelovej izbe trojica skvelých zabávačov a recesistov Jakub Prachař (40), Vojta Dyk (38) a Jan Maxián (40), ktorí spolu tvoria hudobné trio Tros Discotequos, predviedli v podcaste Boomer talk. Vystupovali na hudobnom festivale Soundtrack Poděbrady a v dobrej nálade sa rozhodli pre pokračovanie zábavy na izbe Ondřeja Brzobohatého (40) a jeho priateľky Daniely Písařovicovej (44). Zábava sa natiahla až do rána a bolo to divoké!

​Skvelí herci Jakub Prachař a Vojta Dyk tvorili kedysi spolu s Janom Maxiánom a dalšími členmi populárnu kapelu Nightwork. Po jej rozpade sa po čase dali opäť dokopy v zoskupení Tros Discotequos. Nedávno sa zúčastnili hudobného festivalu a s improvizáciami českých aj zahraničných pesničiek to poriadne roztočili. Nechcelo sa im po koncerte hneď zaľahnúť do postele a presunuli sa všetci ku kamarátovi Ondrovi Brzobohatému a jeho priateľke Daniele Písařovicovej. Hoci sa im to večer zdal byť dobrý nápad, ráno to oľutovali, ako priznali v podcaste Boomer Talk.

"Ako poznamenal Vojta Dyk, nikdy by ste nemali nikoho pozývať k sebe na izbu, pretože v tú chvíľu to už nemáš vo svojich rukách. Čo sa včera tiež potvrdilo… Odchádzal som o 5:05," vyšiel s pravdou von ako prvý Jakub Prachař. Hoci sa páni nepochybne dobre zabávali, Daniela javila známky nespokojnosti s nočnou návštevou.

Takto to vedia rozbaliť:

Jan Maxián poznamenal: "Daniela od asi tretej hodiny rannej opakovala stále dookola jednu jedinú vetu: Dobrú noc." Rozjarení muzikanti ale zjavne jej narážky nepochopili a bavili sa ďalej. Vojta Dyk sa však musel potýkať aj s problémom so zažívaním, a tak predsa lan Písařovicovej dobrú radu počúvol. "Môj pobyt v tomto kúpeľnom meste je zásadne ovplyvnený tým, že som si dal vyprážané morské plody. A od tej doby sa to so mnou ťahá. Takže mňa, na rozdiel od Jakuba a Honzu, má Daniela rada, pretože ja som odišiel o 4:03," vysvetľoval moderátorovi.

Daniela je veselá kopa, nepochybne aj to na nej Brzobohatý miluje:

Jakub potom ešte prezradil, čo bolo hlavným zdrojom zábavy. Paradoxne, bola to práve Daniela. "Robila s nami rozhovory až do piatej do rána, sedeli sme za stolom, ona tiež, bolo to nasvietené, normálne mikrofóny, kamery šli a do piatej do rána sme rozoberali také závažné veci, ako povedzme mikroklíma. Skrátka veci, ktoré nás zaujímajú. Napríklad my s Danielou milujeme dendrológiu, stromy a to všetko a bavili sme sa, že nás trošku mrzí, že majú topole toľko kučeravosti," zjavne si zavtipkoval Prachař, lebo sa len ťažko verí tomu, že stromy sú jeho vášeň. Ako to býva, po ťažkej noci býva ešte ťažšie ráno a páni v rokoch iste priznajú, že to už nie je ako pred rokmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tros Discotequos (@tros_discotequos)

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie