Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Gregorová prekvapila vyznaním lásky! Ako TOTO predýcha jej mladík Koptík?
Zdielať na

Gregorová prekvapila vyznaním lásky! Ako TOTO predýcha jej mladík Koptík?

Archívna reportáž

Hana žiarila aj v seriáli TV JOJ Hranica

Ubehlo už neuveriteľných jedenásť rokov od skonu veľkého herca a sympaťáka Radoslava Brzobohatého († 79). Narodil sa 13. septembra 1932 vo Vrútkach na Slovensku, zomrel iba deň pred chystanou veľkou oslavou jeho osemdesiatky v Prahe. V deň 11. výročia jeho skonu to pripomenula peknou výzvou pre tých, čo ho mali radi, jeho manželka Hana Gregorová (71). Je cítiť, že táto láska je skutočne nehynúca.

​Na osemdesiatku Radka Brzobohatého chystala jeho manželka Hana Gregorová veľkú oslavu, na ktorú pozvala aj niektorých jeho kolegov a blízkych známych. Namiesto oslavy však prišiel šok, keď sa deň predtým dozvedeli, že oslávenec skonal v nemocnici na krvácanie z prasknutej výdute v brušnej aorte. Lekári v pražskom IKEMe bojovali o jeho život 41 minút, ale márne. Aj keď Hana Gregorová prežívala veľkú bolesť, na jeho pohrebe nezabudla pripomenúť ako veľmi ho milovala, ale vie, že nebola sama. "Netrúchlite, Radek mal život rád. Vítam všetky jeho legálne aj nelegálne ženy. Všetky sme rady, že sme mohli kráčať kus života vedľa neho," s veľkodušnosťou odkázala všetkým ženám v jeho živote. Brzobohatý bol ženatý trikrát, ale vzťahov a románikov mal oveľa viac.

Odvtedy ubehlo už jedenásť rokov, ale Hana Gregorová na neho nezabúda, aj keď má už niekoľko rokov vedľa seba nového, oveľa mladšieho muža Ondřeja Koptíka (38), ktorý by sa vraj stal rád aj jej manželom. To Hana nepripúšťa, pre ňu je muž jej života Radek, s ktorým má syna Ondřeja (40), talentovaného herca aj hudobníka. "Môj muž mi chýba. Mám ho stále pod kožou, ale život musí ísť ďalej. Najviac mi chýba, keď zaspávam. Boli sme zvyknutí spať spolu. Viem, že medzi nebom a zemou niečo je, veľmi na to verím," zverila sa pred časom v Českom rozhlase a podelila sa aj o zvláštny zážitok s ním. "Raz v noci som sa zobudila s tým, že ma Radek drží v objatí. Ale ako drží! To nebolo ako nejaký duch, bola som úplne zovretá..," opísala svoje pocity.

​Uplynulo práve 91 rokov od narodenia Radka Brzobohatého. Hana na neho spomínala už včera a vyzvala jeho a jej známych, aby si na tohto skvelého umelca zaspomínali. "Moji milí priatelia, čas tak neúprosne letí a dnes je to jedenásť rokov, čo odišiel hrať do nebeského divadla môj milý a úžasný muž, spravodlivý Moravák, telom, dušou aj charakterom. Budem navždy vďačná osudu, že sa naše cesty skrížili, že som milovala a bola milovaná tak úžasným človekom. Venujte mu pokojnú spomienku, dajte si dvojku Vavrinečka a verte, že ho to tam hore určite poteší. Láska moja, veľmi mi chýbaš, ale ty vieš...," napísala od srdca na sociálnu sieť. Otázne je, ako takéto silné vyznanie lásky berie Gregorovej súčasný priateľ. Zrejme sa bude musiež zmieriť s tým, že kým budú tvoriť pár, bude vždy len "ten druhý".

Pre ženu

Najčítanejšie