Oblačno
15°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Krainovci sa tvrdo pustili do Agáty! Na obranu prišiel rytier Soukup!
Zdielať na

Krainovci sa tvrdo pustili do Agáty! Na obranu prišiel rytier Soukup!

Archívna reportáž

Na klebety a urážky je Krainová síce zvyknutá, ale vždy ich rada vráti

O charaktere manžela Simony Krainovej (50), podnikateľa Karla Vágnera (47), by mohlo napovedať niečo aj jeho kopnutie do Agáty Hanychovej (38), ktorá nie je po rozchode práve v ľahkej situácii. Nepáči sa mu, že mala ironické poznámky na Simonin vstup na stránky OnlyFans. Dalo by sa síce chápať, že chráni česť svojej manželky, ale ponižovať pritom druhé ženy je naozaj nemiestne. No ani Simona neostala nič dlžná svojej povesti a rada pridala polienko.

​V ťažkom období, keď sa Agáte Hanychovej zrútil ďalší vzťah, od ktorého si zrejme veľa sľubovala, keď sa rozhodla aj pre tretie dieťa, sa do nej na Instagrame pustil veľmi nepekným spôsobom Karel Vágner. "Takí ľudia ako pani Hanychová nevytvorili v posledných dvadsiatich rokoch nič racionálneho, pekného a úspešného," dovolil si súdiť Agátu a zaťal do živého. "Vyhrala maximálne kategóriu najvyššieho počtu oteckov a partnerov," rypol si do citlivej témy.

Simona sa ale manžela zastala, podľa nej bol ešte "príliš jemný", ako povedala pre Extra.cz. "Ja si myslím, že by konečne mala dostať facku, aby sa prebrala a začala sa venovať deťom. Mala by sa venovať rodine a svojej upadajúcej kariére a prestat sa starať o druhých," zaklincovala natvrdo Krainová, ktorá sa zrejme cíti byť dokonalá po každej stránke.

Hanychovej rozchod je vzhľadom k jej minulosti pre mnohých terčom nevhodných vtipov:

​Agáta a Simona sa nenávidia roky, aktuálny spor ale vznikol po tom, čo sa Hanychová zastala kamarátky Ornelly Koktovej po jej kritických poznámkach na adresu Krainovej profilu na OnlyFans. "Simona sice má len základku, ale Ornella má maturitu," pripomenula detail, na ktorý asi Simona nie je hrdá. Ako 15-ročná odišla do sveta za kariérou modelky, ktorú uprednostnila pred školou. Fakt je, že Hanychová a Krainová si ale nemajú veľmi čo vyčítať, obe si vždy rady kopnú do tej druhej. Akurát, že teraz sa do sporu zamiešal aj Simonin manžel, ktorého Agáta v komentári označila za "hrdzoša", čo bola asi posledná kvapka.

Krainovci sú už roky idylický pár, takéto vyznanie venovala Simona manželovi:

Urážky Vágnera na adresu Agáty už ale nezniesol ani Jaromír Soukup a svojej bývalky sa rytiersky zastal. "Karel Vágner, manžel Simony Krainové, sa navážal do Agáty s tým, že chce využiť rozchod. Rozchod pre niekoho nie je ľahká vec. Pre mňa určite nie. Keď chce ešte niekto ublížiť v dobe, keď človeku nie je dobre, tak je ako sviňa. Takže Karle, prosím ťa, bež do prd*le. A vy ostatní, ktorí chcete ešte viac ublížiť, aby tiekla krev, tak tam bežte tiež," odkázal ostro Vágnerovi a podobným hejterom. S pomstychtivými nenávistnými prejavmi má poslednú dobu skúseností až nad hlavu. A napokon, aj Agáta.

Najčítanejšie