Polojasno
19°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Vážna chyba už cestou z pôrodnice! Dominika ohrozila bábo, ľudia jej to vytmavili!
Zdielať na

Vážna chyba už cestou z pôrodnice! Dominika ohrozila bábo, ľudia jej to vytmavili!

Zdroj: Instagram/DM

Hlavnou zásadou, ako sa zdá, je pre čerstvú mamičku synčeka Deriana, influencerku Dominiku Myslivcovú (28), aby zásadne ohurovala. Práve preto má azda taký veľký úspech aj na sociálnej sieti. Ohromujúci mal byť aj jej návrat z pôrodnice domov, kde mal pre ňu pripraviť partner, bohatý podnikateľ Zdeněk Chytil, veľké prekvapenie. Za to, čo mohli jej obdivovateľky vidieť zo záberov počas prevozu jej malého pokladu domov, to ale riadne schytala.

​Z nejakých predpisov, či azda len zdravého rozumu, ako prevážať bezpečne svoju čerstvo narodenú ratolesť autom si zjavne Dominika Myslivcová veľkú hlavu nerobí. Dá sa predpokladať, že skôr myslela na to, ako vymyslieť a zariadiť jej príchod so synčekom domov, aby to vyzeralo čo najlepšie. Keď po príchode s Derianom vstúpila do domu, obývačka bola od stropu až po zem zaplnená modrými balónikmi a medzi nimi svietil veľký nápis BOY, teda chlapec. 

Instagram/DM

Predtým si ale šťastný otecko prišiel pre partnerku so synčekom s obrovskou kyticou ruží a takzvaným vajíčkom na prepravu ich malého živého pokladu v aute. Pre oboch to je prvé dieťa a iba ich neskúsenosť azda vysvetľuje, že "vajíčko" umiestnili na zadné sedadlo auta nesprávne, ako si to hneď všimli pozorné sledovateľky Myslivcovej instagramového profilu. "Chápem, že sa tu pani Dominika stala prvýkrát mamičkou, má pekného synčeka. Nabudúce prosím už vajíčko vždy pripútať, je to pre bezpečnosť toho malého šťastíčka," upozornila ju jedna zrejme skúsenejšia mamička. Ďalšie reakcie sa niesli v podobnom duchu.

Dominika sa pokúša aj spievať, našla si aj fanúšikov:

"Škoda tej nekvalitnej autosedačky, ktorá je zle daná. Má byť v protismere. Hlavne, že oblečenie musí mať značkové a na kvalitnú autosedačku už asi došli peniaze," kritizovala ju ďalšia, pričom s hodnotením ceny a kvality autosedačky bola tak trochu mimo. "Sedačka musí byť v protismere a madlo vyzerá, že by malo byť nižšie, nie v pozícii na nosenie," prišla ďalšia rada. Snáď ich bolo dosť na to, aby už nikdy Dominika takú nebezpečnú chybu nezopakovala. Niekedy ľudia hejtujú nezmyselne, no v tomto prípade mali všetky kritické hlasy pravdu a bábätku by išlo v prípade nehody o život. Ako sa ukázalo, Dominika kritiku prijala. "Ok, dievčatá, ďakujem za upozornenie, nabudúce už budeme vedieť," odkázala sledovateľkám a nepochybne sa podľa toho aj zariadi.

Dominika v aute vedľa nepripútanej autosedačky s nepripútaným bábom:

Instagram/DM

Najčítanejšie