Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Totálne utajenie! Slávna herečka sa stala v 37 rokoch prvýkrát MAMOU, prezradila aj meno!
Zdielať na

Totálne utajenie! Slávna herečka sa stala v 37 rokoch prvýkrát MAMOU, prezradila aj meno!

Zdroj: Instagram/AO

Tak tomuto sa povie dokonalé utajenie! Niekdajšej herečke, dnes úspešnej podnikateľke sa podarilo utajiť nielen tehotenstvo, ale aj pôrod. Bábo manželského páru herečky Ashley Olsen (37) a umelca Louisa Eisnera (34) totiž prišlo na svet už pred pár mesiacmi, no až teraz radostnú správu aj oficiálne potvrdili.

​Ashley a Louis si svoje súkromie prísne strážia, dokázali utajiť aj svoj sobáš, ktorý sa uskutočnil vlani v decembri a verejnosť ani len netušila, že Ashley bola tehotná. Syna porodila v New Yorku už pred niekoľkými mesiacmi a spolu s manželom mu vybrali nezvyklé meno nemeckého pôvodu.

Slávne dvojčatá Ashley a Mary-Kate Olsen sa začali objavovať v televízii už od svojich troch mesiacov, preto nečudo, že sa im herecká kariéra zunovala už takmer pred desiatimi rokmi. Ich posledný film nakrútili v roku 2004 a má názov Jeden deň v New Yorku. Obe sa začali naplno venovať vlastnej módnej značke Row, ale ani v reklamách na ňu sa neobjavujú. Kampaň k nej spustili v roku 2001 a ako Ashley uviedla, nechceli byť jej tvárou. Mary-Kate ich označila za "diskrétne osoby", lebo "tak sme boli vychované," vysvetľovala pred pár rokmi. Ich modely sa vyznačujú minimalizmom.

Dvojičky Olsenové sú vďaka seriálu Plný dom nezabudnuteľné:

Diskrétne sú aj v ich vzťahoch. Prvá sa vydala v roku 2015 Mary-Kate a jej manželom sa stal francúzsky finančník Olivier Sarkozy, brat bývalého francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho. ​Manželstvo sa po ich nezhodách skončilo v roku 2021 rozvodom ako bezdetné. Ashley sa vydala minulý rok za Louisa Eisnera v Bel Air v Kalifornii za účasti zhruba 50 hostí. Chodili spolu od roku 2017, v uliciach LA ich zachytli paparazzi v roku 2018. O rok neskôr sa začali šíriť zvesti o ich zásnubách, keď sa objavil na ruke Ashley prsteň, ktorý vyzeral ako zásnubný.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E! Online Brasil (@eonlinebrasil)

Po ich utajenom sobáši sa im podaril utajiť aj narodenie syna, ktorému dali meno Otto, píše TMZ. Je nemeckého pôvodu a jeho význam má byť "ochranca majetku", ale fotku bábätka zatiaľ nezverejnili.  Možno bude mať po rodičoch umelecké sklony, otecko maľuje obrazy a vyštudoval dejiny umenia na Columbia University. Jeho obraz si kúpila do svojej zbierky aj Ivanka Trump. A ako je známe, mamička Ashley je úspešná módna dizajnérka.

Najčítanejšie