Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Jojkárska seriálová hviezda zažíva ťažký boj! Len 7-ročný synček bojuje s rakovinou!
Zdielať na

Jojkárska seriálová hviezda zažíva ťažký boj! Len 7-ročný synček bojuje s rakovinou!

Archívna reportáž

Janko sa snaží žiť zdravo, šancu dal aj vegánstvu

Zažiaril pred pomaly 15 rokmi na obrazovkách televízie JOJ v seriáloch ako Nevinní či Divoké kone. Z Banskobystričana Jána Dobríka sa stala okamžite hviezda a idol žien, no jeho srdce si definitívne získala len jedna - v roku 2015 sa vzal za manželku Lenku. V tom čase už mali dvojročnú dcérku Nikol, zakrátko pribudol synček Timotej.

​Žiaľ, osud si pripravil pre Dobríkovcov ťažký boj, keď ich synovi diagnostikovali rakovinu. Chlapček statočne bojuje, po boku s milujúcimi rodičmi, ktorí sa aktuálne tešia aspoň z pár dní, keď majú drahého synčeka Timka doma z nemocnice. 

"Na detskej onkológii v BB sú pacientami skutoční hrdinovia. Ten náš hrdina je dnes po 40tich dňoch vo svojej detskej izbe. Na pár dní....a potom pokračujeme," napísal Janko Dobrík k sérii srdcervúcich fotografií z nemocnice. Úprimne sa zveril s bojom, ktorý zvádzajú a ukázal aj surovú tvár choroby, ktorú by nemalo zažívať žiadne dieťa.

Janko fotí skutočne krásne, zachytil nielen boj jeho synčeka, ale vydal aj knihu:

V komentároch začali okamžite pribúdať prejavy podpory, či v podobe srdiečka napríklad od Nely Pociskovej, Emmy Tekelyovej, Oľgy Belešovej či Kristíny Tormovej, alebo aj peknými slovami. "Janík, velmi sa teším, že sa to pohlo dobrým smerom, myslím na vás každý deň. Objimam vás," odkázal kolegovi Braňo Deák. "Janko, pozdravujem a drzim silno palce," pridal sa Tomáš Bezdeda. "Jano, držte sa. Veľký hrdina," povzbudil bojovníkov aj Robo Jakab a ďalší. Aj my držíme veľmi palce!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ján Dobrík (@jan_dobrik)

Najčítanejšie