Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kto, s kým, kde!? Agáta šokovala poriadne zamotanými vzťahmi jej detí a ich otcov!
Zdielať na

Kto, s kým, kde!? Agáta šokovala poriadne zamotanými vzťahmi jej detí a ich otcov!

Archívna reportáž

Chvíľu si Agáta užívala Marbellu len s jej partnerom a ich dcérkou

V rozvetvenej rodine herečky Veroniky Žilkovej (61) to býva veľmi pestré, čo sa týka vzťahov. Veronika porodila štyri deti s tromi manželmi, dve ďalšie deti si adoptovala, jej dcéra Agáta Hanychová (38) stihla porodiť tri deti a každé má iného otca. Vydatá bola zatiaľ iba raz, a to za herca Jakuba Prachařa (39) a majú spoločnú dcérku Miu (5). Agátin syn Kryšpín Dopita (12) je z jej vzťahu so športovcom Mirkom Dopitom.

​Na zamotané vzťahy vo svojej rodine upozornila aktuálne Agáta Hanychová po tom, čo zdieľala na jej instagramovom profile ako komunikuje s jej staršími deťmi, Miou a Kryšpínom, ktoré sú na prázdninách u otcov. Ona dovolenkuje spolu s malou Rozárkou a s partnerom Jaromírom Soukupom v jeho vile v španielskej Marbelle. S dcérkou Miou sa prekvapivo kontaktuje cez mobil Sary Sandevy (26), priateľky exmanžela Jakuba Prachařa. "Volám Sáre, pretože Kubo veľa nakrúcal, takže Mia bola so Sárou pri Kubovi na nakrúcaní, volali mi cez Sárin mobil. Je to komplikované, ale je dobré sa snažiť vychádzať so všetkými," zverila sa Agáta na streame, pričom ešte prednedávnom pre ex a jeho novú lásku nemala veľmi pekného slova.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Dnes by už mala mať Miu u seba v Marbelle, kam mala priletieť spolu so synom Jaromíra Soukupa, Davidom. Po mesiaci odluky sa už na ňu veľmi tešila, iste jej už chýbala, aj keď je to vraj veľká čertica. Kryšpín zatiaľ zostáva na Bali, kde rovnako, ako vlani prázdninuje u otca Mirka Dopitu, ktorý tam má spravovať s manželkou, golfistkou Terezou, jej vlastný hotel. No aby toho nebolo málo, tento rok je na bali spolu s Kryšpínom aj Miina babička Dana Batulková (65) a jej dcéra Mariana Prachařová (29). K obom má aj Kryšpín veľmi blízky vzťah, Batulková je pre neho akoby babka.

Po rozvode Agáta veľmi nemala pekného slova pre jej exmanžela:

Známa influencerka Mariana zdieľala z Bali na Instagrame spoločnú fotku s mamou a Kryšpínom. V príspevku sa pochválila: "Párkrát sa ma tu pýtali, či je to môj brat a dokonca som dostala kompliment, že vyzerám na osemnásť. Holt, mladá teta. A tohoto nášho blondiaka milujem." Hoci jej vzťah s Agátou je odťažitý, jej deti sú jej veľmi blízke. Marianin príspevok s Kryšpínom v komentároch mnohí kvitovali. "Skláňam sa, že ste si uchovali s mamičkou tak pekný vzťah s Kryšpínom," vyjadril sa jeden. "Z vás by si malo dosť rodín vziať príklad," pridal druhý. "Super, že máte rady Kryšpína, ale super je to, že vám ho Agáta vôbec požičala, nech je to akokoľvek, takto by to malo byť," mieni ďalší. Deti by nikdy nemali trpieť kvôli rozchodu rodičov, a hoci Agátine vzťahy aj rozchody boli vždy búrlivé, zjavne pochopila, že je dobré zachovať dobré vzťahy s rodinami ex v mene blaha detí.

Najčítanejšie