Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Krásna misska Natália 10 dní po zmenšení pŕs skolabovala, objavili sa komplikácie!
Zdielať na

Krásna misska Natália 10 dní po zmenšení pŕs skolabovala, objavili sa komplikácie!

Archívna reportáž

Natália tvorila pár so známym barberom, no nejaký čas po strate bábätka sa rozišli

Na plastickú operáciu kvôli zmenšeniu jej silikónových pätiek, si vybrala misska a modelka Natálie Kočendová (23) neveľmi ideálne obdobie. Donútil ju k tomu navrhnutý voľný termín inak veľmi obsadeného renomovaného plastického chirurga. Otáľať nemohla aj kvôli svojej kariére v modelingu, keďže verí, že získa po zmenšení pŕs viac dobrých príležitostí na fashion prehliadky. No iste nečakala taký dramatick zvrat.

​Krásna a ambiciózna držiteľka titulu Top Model of the World 2022, Natalie Kočendová, nechce otáľať s kariérou modelky, ktorá sa zatiaľ veľmi nerozbehla. Vlani sa zviditeľňovala v jednej reality show, kde sa dala dokopy s mladým futbalistom, ale údajne sa už rozišli. Konečne by sa mohla naplno venovať modelingu, čo je jej životná ambícia. Po víťazstve v roku 2020 v českej súťaži Miss mala problémy kvôli tehotenstvu, keď hrozila strata titulu pre porušenie zmluvy, žiaľ, bábätku prestalo v 6. mesiaci biť srdiečko a onedlho sa aj rozišla s priateľom, barberom Lakym Royalom. Aj covidové opatrenia zastavili rozbeh jej kariéry a tak sa dá povedať, že zatiaľ z prestížneho titulu nezúročila takmer nič.

Natálie je presvedčená, že za to môžu aj jej priveľké silikónové prsia, aké sa na špičkových mólach haute couture skutočne neobjavujú. Operáciu, ktorú podstúpila na ich zmenšenie, už má aktuálne za sebou. Teraz mala rehabilitovať a odpočívať, ale na to vraj nemala čas a to sa jej poriadne vypomstilo. Na desiaty deň po operácii sa dostavili pooperačné komplikácie a skolabovala, ako uviedla pre eXtra.cz.

Pozrite si, ako to Natálii svedčalo vo finále svetovej súťaže:

"Mám teraz nízký tlak, len ťažko do seba dostanem jedlo a do toho som si chcela vymeniť podprsenku," vysvetľovala Natália ako ku kolapsu došlo, no tvrdí, že už je všetko v poriadku. Horúčavy však rozhodne nie sú ideálne na rekonvalescenciu po operácii pŕs, tobôž, ak nedodržiava odporúčaný režim odpočinku. Natálie má ale zjavne naponáhľo v ústrety kariére. "No nič, nie je čas strácať čas, práca volá," odkázala svojim sledovateľom na sociálnych sieťach ešte pred kolapsom. Snáď sa poučila a zmierni tempo, zdravie by mala momentálne uprednostniť pred kariérou.

Natálie ešte pred zmenšením:

Najčítanejšie