Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
A dosť! Ivanu Gottovú ohováračky naštartovali a výsledok je jasný!
Zdielať na

A dosť! Ivanu Gottovú ohováračky naštartovali a výsledok je jasný!

Archívna reportáž

Na svoju povesť je Ivana Gottová (47), vdova po Karlovi Gottovi (†80), veľmi citlivá. Keď ju po tom, ako sa pred pár mesiacmi zúčasnila na Tenerife plesu krajanov, začali upodozrievať, že je tehotná, veľmi sa jej to dotklo. Zrejme chcela len prekryť zvolenými voľnými šatami kilá navyše, čo sa na ňu začali posledné mesiace lepiť. Kritika ju podnietila, aby s tým niečo urobila a podarilo sa!

​frgáNa dobrý výber šiat nemala Ivana Gottová častokrát ešte počas manželovho života ten správny odhad. Vždy elegantný Karel Gott je v tomto smere zrejme neradil, spoliehal sa na ňu a jej vkus. Zlepšilo sa to v čase, keď účinkovala ako moderátorka v súkromnej televízii, kde sa o ňu starali šikovní vizážisti. Po manželovom skone sa až donedávna obliekala do čierneho, ale keď si vlani dvakrát po sebe obliekla rovnaké šaty na verejné podujatia, pozorné oko kritikov zaregistrovalo jej priberanie. Ani na plese českých a slovenských rodákov na Tenerife pred pár mesiacmi sa to nedalo prehliadnuť, hoci si dala už voľné šaty.

Nebola by to však ale húževnatá Ivana, aby s tým niečo po vlne kritiky neurobila, píše Sedmička. Získala motiváciu dať sa do formy a po porade s odborníkmi sa pustila do chudnutia. Možno dala aj na rady jej dobrej kamarátky Ilony Csákovej (52), ktorá má v tomto smere veľmi bohaté skúsenosti a po tom, čo pribrala po dvoch pôrodoch, vyzerá byť napriek obdobiu menopauzy opäť vo forme. Ivana ukázala svoju pevnú vôľu, zmenila jedálníček, začala viac cvičiť a pohybovať sa, nakúpila všemožné výrobky podporujúce zoštíhlenie a odvodnenie organizmu a po čase jej zmizla druhá brada a viditeľne zoštíhlela aj v páse a na bokoch.

Ivana sa už pokúšala v živote o všeličo, aj tento pokus rýchlo skončil:

Ako upozornil nemenovaný zdroj z jej blízkosti, Ivana sa ani predtým neprejedala, ani do seba nepchala nezdravé pokrmy, jednoducho sa potýka iba s tým, čo aj mnohé iné ženy počas klimaktéria, keď sa v tele menia hormóny. Ako to dokazujú mnohé ženy svojím príkladom, pri silnej vôli sa dá dosiahnuť či zmeniť takmer všetko. Ivana sa zúčastnila minulý mesiac v predvečer nedožitých 84. narodenín Karla Gotta v Českom rozhlase premiéry jeho autobiografie nahovorenej umelou inteligencou s jeho hlasom. Tento projekt podporila a z výsledku bola nadšená. Vo svetlých vzorovaných šatách na telo vyzerala výborne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Najčítanejšie