Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Najúspešnejšia modelka súčasnosti šokuje! Pre vážnu chorobu sekla s modelingom!
Zdielať na

Najúspešnejšia modelka súčasnosti šokuje! Pre vážnu chorobu sekla s modelingom!

Archívna reportáž

Ešte o niečo úspešnejšou ako Bella je jej staršia sestra Gigi

Potvrdením toho, že zdravie je to najdôležitejšie v živote človeka, je aj príbeh slávnej supermodelky Belly Hadid (26), ktorá sa už roky potýka s lymskou boreliózou. Po prvýkrát jej ju diagnostikovali už v roku 2012, dokonca spolu s jej bratom Anwarom a matkou Yolandou. Vo svojom príbehu o boji s touto choroby prezradila, že mala kvôli tomu obdobia depresií a úzkostí. Poslednú dobu sa dokonca prestala ukazovať v spoločnosti na významných udalostiach, aj na predvádzacích mólach. 

​Pred pár dňami sa Bella Hadid opäť zverila na sociálnej sieti o svojom zdravotnom stave. Zdá sa, že to vyzerá veľmi nádejne. Nepriamo tým potvrdila príspevok jej sestry Gigi, ktorý zdieľala v júli na Instagrame. Zverejnila ich spoločnú fotku z minulosti zo zákulisia módnej prehliadky s titulkom: "Nemôžem sa dočkať štvrtého comebacku!" Neskôr 2. augusta Gigi objasnila, že tým netvrdila, že sa Bella vráti hneď na móla, ale že už sa ten moment blíži. "Bella práve dokončila dlhú a intenzívnu liečbu lymskej boreliózy. Som na ňu tak hrdá a teším sa na jej návrat, kedykoľvek sa bude cítiť pripravená," vysvetľovala pre jej fanúšikov.

Bella v aktuálnom instagramovom prispevku priznala, že po rok trvajúcej rozsiahlej liečbe je už zdravotne v poriadku. "Keby som toto všetko musela absolvovať znova, aby som sa dostala sem, presne do tohto momentu, v ktorom sa práve nachádzam, s vami všetkými a konečne zdravá, urobila by som to všetko znova," napísala odhodlane. "Urobilo ma to tým, kým som dnes. Vesmír funguje tými najbolestivejšími a najkrajšími spôsobmi, ale musím povedať, že ak máte problémy – zlepší sa to. Sľubujem," odkázala motivačne svojim sledovateľom. Príspevok doplnila o lekárske záznamy od roku 2014, keď boli v jej tele zistené viaceré typy baktérií šírené parazitmi ako je aj borélia, ktorá spôsobuje lymskú boreliózu.

Pred rokom sa Bella predviedla v "šatách" nasprejovaných na telo:

Hadid opísala už pred časom svoje skúsenosti s lymskou boreliózou aj v príspevku na TikToku, kde vysvetlila, že borélia má tendenciu vzplanúť a napadnúť zraniteľné časti tela, ako sú zuby, čeľusť, črevá, mozog, chrbtica, kosti a celý nervový systém. "Život v tomto stave, zhoršovaný časom a prácou, keď som sa snažila urobiť seba, rodinu a ľudí, ktorí ma podporujú, hrdými, si vybral daň spôsobom, ktorý si neviem vysvetliť," napísala naznačujúc, prečo svoju kariéru zavesila na čas na klinec.

Bella zdieľala aj sériu fotiek z jej cesty za zdravím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid)

Sktuálny príspevok uzavrela poďakovaním svojmu profesionálnemu tímu, spoločnostiam, ktoré ju zamestnávali, keď bola chorá, svojim blízkym, svojmu "geniálnemu" lekárovi a "neuveriteľnému tímu sestier". Okrem klasickej liečby sa podrobovala aj psychoterapii a alternatívnej liečbe, a zdá sa, že časová aj finančná investícia sa jej oplatila. Azda sa už čoskoro vráti aj späť na móla.

Najčítanejšie