Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Agáta priznala, že to nezvláda! Keď ju deti nevidia, PLAČE!
Zdielať na

Agáta priznala, že to nezvláda! Keď ju deti nevidia, PLAČE!

Archívna reportáž

Agáta má tretie dieťa s tretím mužom

Zdalo sa, že to zvládne ľavou zadnou, dokonca si zaobstarala aj filipínsku pomocnicu. No s tou sa rozkmotrili a odvtedy už ďalšiu nenašla, a tak sa stala z Agáty trojnásobná mama na plný úväzok. A to nie je také jednoduché, ako si predstavovala ešte v pôrodnici, keď už myslela rovno aj na štvrté dieťa...

​Na únavu zo starostlivosti o deti sa v poslednej dobe už viackrát posťažovala influencerka Agáta Hanychová (38). Mnohým sa to ale nezdá byť v jej prípade také dramatické, vzhľadom na jej iné príspevky, na ktorých sa ukazuje na pláži v Marbelle, kde dovolenkuje vo vile partnera Jaromíra Soukupa (54) už vyše mesiaca. Chváli sa, že na pláži je vždy prvá. Navyše, jej dve staršie deti sú u oteckov na prázdninách a Soukup sa o dcérku rád postará, kým si Agáta užíva slniečko a more.

U Agáty Hanychovej je veľmi ťažko rozoznať čo myslí vážne, a kedy už tak trochu dramatizuje. Ako sa ukazuje, často ju ovládajú emócie a hoci sa hneď po pôrode cítila aj na ďalšie deti, no len o pár týždňov sa už rútila od únavy a o rozšírení rodiny nechcela ani počuť. Aj keď iste nie je starostlivosť o novorodenca maličkosť, zvláda to snáď každá žena aj popri starostlivosti o domácnosť a prípadne aj o staršie deti. No Agáta si zúfa, pričom polovicu mesiaca má syna Kryšpína (12) a Miu (5) u ich oteckov. Navyše sa jej snaží pomáhať Jaromír a azda občas aj mama, Veronika Žilková.

Agáta s Jaromírom v jeho relácii VIP:

Aj teraz vo vile v Marbelle sa zväčša zdržiava aj Jaromír Soukup, a keďže rád varí, iste tým veľmi nezaťažuje Agátu. Tá radšej trávi čas na pláži a prechádzkach. Hľadá si preto aj nejakú nádejnú kamarátku z okolia, aby sa nenudila. A tak vyzerá jej nariekanie až neprimerane. K svojej fotke na instagramovom profile so slzou v oku pripísala: "Občas sa aj plače…" Ny vysvetlenie dodala: "Pýtali ste sa ma, ako to zvládam... Tak takto.., keď to deti nevidia." Možno má ale na plač aj iné dôvody, lebo mamičky, ktoré si ani zďaleka nemôžu dovoliť vylihovať celé dni na pláži a bývať v luxusnej vile pri mori, by sa mohli cítiť právom dotknuté. No kritické komentáre Agáta maže, a tak sa zdá, že s ňou všetci len súcitia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

U Agáty skrátka nie je nikdy druhým celkom jasné, kde je pravda. No ak chce na seba neustále pútať pozornosť, musí niečím prekvapovať. Jej sledovatelia každodenne čakajú, s čím novým zas príde. Iba nedávno sa priznala, že podstúpila zákroky na tvári a sťažuje sa na svoje zjavne štíhle nohy, že nie sú dostatočne "tenké", čím mnohé sledovateľky až poburuje. Od pôrodu sa jej podarilo veľmi rýchlo schudnúť vďaka cvičeniu s trénerkou, ale iste aj úpravou stravy. Len či to neprehnala, keďže po dvoch mesiacoch dojčenia stratila mlieko, čo je jej vraj ľúto. Opäť sa vrátila k fajčeniu a zdá sa, že to utrpenie nebude až také neznesiteľné.

Najčítanejšie