Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bouček s manželkou už poznajú pohlavie bábätka! A priznali problém!
Zdielať na

Bouček s manželkou už poznajú pohlavie bábätka! A priznali problém!

Archívne video

Na svoje súkromie sú manželia Boučkovci hákliví. Libor má už nedobré skúsenosti s publicitou z predchádzajúcich dvoch manželstiev, z nich prvé s moderátorkou Mariannou Ďurianovou trvalo skutočne len krátko. Zdá sa, že konečne našiel šťastie po boku tretej manželky Gabriely, s ktorou priviedli na svet pred vyše dvomi rokmi syna Alberta. Onedlho by mal prísť na svet aj ich druhý potomok a už aj vedia, čo to bude.

​Hoci bolo v júli v Karlových Varoch zjavné, že je Boučkova manželka Gabriela je opäť tehotná, Libor sa veľmi nemal k tomu, aby to jasne potvrdil. "Minimálne do roku 2028 k tomu dôjde," šalamúnsky vtedy odpovedal na otázku, či je bábo na ceste. No po pár dňoch v mene oboch predsa len napísal na Instagram, ako to je naozaj. "Bolo to už tak vidieť, že sme to takto vyriešili a už nie sú otázky, že dajme tomu Gabča pribrala. Bolo to hlúpe aj voči nej," vysvetľoval počas letnej televíznej párty, ktorú moderoval.

V spoločnom vyhlásení Boučkovcov stálo: "Keď všetko pôjde, tak ako znie plán, bude nás párny počet. Budeme štyria. V láske, rodine. Ešte tento rok, alebo v roku 2024. To necháme na osud." Libor si neodpustil aj dodatok s vyznaním svojho obdivu k žene a životu. "Znovu na vlastné oči vidím, ako sú ženy silnejšie a schopnejšie. Schopné priviesť na svet nový život. Nech nás sprevádza zdravie, a či je zdrojom láska, urobíme všetko pre to, nech je to zdroj maximálny," napísal vzletnými slovami.

Pred pár dňami Libor Bouček prezradil, že už poznajú aj pohlavie ich očakávaného potomka. "Poznáme pohlavie pár hodín. Dnes prišlo k tomu slávnostnému odhaleniu," zveril sa pre Super.cz, pričom šibalsky pomlčal aké. "Najbližšiemu okoliu to povieme," dodal s úsmevom a rýchlo to zahovoril. "Teraz premýšľame, kam druhé dieťa vôbec dať. Ako sa vtesnať, skôr riešime takéto praktické záležitosti. Najdôležitejšie ale aj tak je, aby boli všetci zúčastnení zdraví. Ako tí, ktorí sú vonku, tak aj to, čo je vo vnútri," obrátil pozornosť na "bytový problém", ktorý budú musieť vyriešiť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

Z jeho slov by sa ale dalo azda tak trochu predpovedať, čo to asi bude. Azda by pri dvoch rovnakých pohlaviach nemali problém s riešením izbičky navyše. No jednoznačne sa to bude jasné zrejme až potom, čo sa bábo narodí. Aj v tomto prípade sa dá dedukovať, že to má byť niekedy koncom roka.

Najčítanejšie