Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Trpeli v tichosti! Hviezdnej herečke zomrel po boji s ťažkou chorobou milovaný muž!
Zdielať na

Trpeli v tichosti! Hviezdnej herečke zomrel po boji s ťažkou chorobou milovaný muž!

Archívna reportáž

Svojich fanúšikov atuálne zaskočila hollywoodska herečka Sandra Bullock (59) veľmi smutnou správou. Málokto z nich čo len tušil, aké náročné obdobie musela prežívať už nejaký čas so svojím partnerom Bryanom Randallom, pokým napokon vo veku 57 rokov neodišiel na večnosť po dlhom boji s veľmi ťažkou diagnózou ALS - amyotrofickou laterálnou sklerózou. Tri roky sa musela pozerať na jeho odchádzanie, ale na jeho žiadosť o tom mlčala.

​Iba ten, kto prežíval trápenie so zdravím svojho blízkeho, ktorému nebolo pomoci, dokáže pochopiť Sandru Bullock, ktorá to musela tajiť až do poslednej minúty života jej partnera. "S najväčším smútkom vám oznamujeme, že Bryan Randall zomrel v pokoji 5. augusta po trojročnom boji s ALS. Svoje trápenie s chorobou sa rozhodol držať v súkromí a my, ktorí sme sa o neho starali, sme urobili všetko pre to, aby sme vyhoveli jeho žiadosti. Sme nesmierne vďační lekárom, ktorí nám boli nápomocni, aj úžasným zdravotným sestrám, ktoré se stali našimi spolubývajúcimi a často obetovali svoje rodiny, aby boli s nami," oznámila v mene celej rodiny v prehlásení, ktoré bolo zverejnené na webovej stránke People.

Slávna hollywoodska herečka sa k Bryanovej smrti zatiaľ osobne nevyjadrila a iste sa bude musieť ešte nejaký čas vyrovnávať s jeho stratou. S milovaným partnerom sa dala dokopy v roku 2015, keď fotografoval narodeniny jej syna Louisa a hneď si padli do oka. Sandra ho nazvala láskou života. Manželstvo ale neuzatvorili, zato spolu s láskou vychovávali dve Sandrine adoptované deti.

Sandra neuvádzala podrobnosti o súkromnom živote s Bryanom, ale nezabudla vyzdvihnúť jeho láskyplný vzťah s jej synom Louisom (13) a dcérou Lailou (10). On mal aj vlastnú dcéru Skylar. Zrejme aj kvôli jeho chorobe vznikalo medzi párom napätie, keď sa vlani na jeseň rozhodli žiť načas oddelene. "Sandra možno dúfa, že sa stane zázrak a veci sa po období na rozmyslenie vyriešia," uviedol zdroj pre Us Weekly. Bullock v októbri prehlásila, že si dáva pauzu od herectva, aby sa mohla venovať viac deťom a rodine. Ako pripomenul zdroj, Randall mal vraj problém, že Bullock s ním nechcela uzavrieť manželstvo, papiere na šťastie vo vzťahu nepotrebovala, ako sa vyjadrovala. V roku 2017 však vyzerala svadba už na spadnutie, keď si mali spolu adoptovať dievčatko, z čoho ale zišlo.

Sandra s Bryanom:

Ťažká diagnóza, na ktorú Bryan skonal, je podľa asociácie ALS progresívne neurodegeneratívne ochorenie, ktoré postihuje nervové bunky v mozgu a mieche. Bežne sa nazýva aj Lou Gehrigova choroba, podľa slávneho hráča baseballu za NY Yankees, ktorému život prerušila práve ALS.

Najčítanejšie