Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Neverí, že to bola samovražda! Matka seriálového herca (†25) popísala ich posledný rozhovor!
Zdielať na

Neverí, že to bola samovražda! Matka seriálového herca (†25) popísala ich posledný rozhovor!

Zdroj: instagram/AC

Nad nedávnym skonom mladého amerického herca Angusa Clouda († 25) visia otázniky. Zatiaľ čo sa niektoré osoby z jeho blízkosti domnievajú, že spáchal samovraždu, jeho matka Lisa tomu neverí. Tvrdí, že ich posledný rozhovor krátko pred jeho skonom tomu vôbec nenasvedčuje. Práve ona neskôr našla jeho bezvládne telo a volala na tiesňovú linku, pričom uviedla, že mal v poslednej dobe vážne problémy s duševným zdravím a pravdepodobne sa predávkoval drogami.

​Začiatkom júla verejnosť šokovala smrť mladého herca Leonarda Rodrigueza (†19), vnuka slávneho Roberta de Nira, ktorý sa predávkoval nebezpečnou drogou, a už o mesiac ho nasledoval ďalší mladý herec, známy najmä zo seriálu Euphoria, Angus Cloud. To, že mohlo ísť o samovraždu, naznačovali jeho príspevky na sociálnych sieťach po tom, čo mu zomrel milovaný otec na pomerne vzácny nádor pohrudnice. Jeho matka ale túto možnosť odmieta. "Chcem, abyste vedeli, že to tak nie je. Aj keď bol môj syn hlboko zarmútený predčasnou smrťou svojho otca na mezoteliom, jeho posledný deň bol radostný," oslovila Angusova matka všetkých fanúšikov jej syna na sociálnej sieti.

Ďalej pokračovala s vysvetľovaním: "Preorganizoval si izbu a rozmiestnil veci po dome s úmyslom pobývať nejakú dobu v dome, ktorý miloval. Hovoril o pláne pomôcť zaistiť svojej sestre štúdium na vysokej škole a tiež o emocionálnej a finančnej pomoci pre mňa. Nemal v úmysle ukončit svoj život. Keď sme sa objali na dobrú noc, povedali sme si, ako sa ľúbime a že sa uvidíme ráno."

Pripomeňte si Angusa v seriáli Euphoria:

Opísala, čo uvidela, keď sa na neho prišla pozrieť neskôr. "Viem len, že si položil hlavu na stôl, kde pracoval na svojich umeleckých projektoch, zaspal a už sa neprebudil. Môžno sa zistí, že sa náhodne a tragicky predávkoval, ale je absolútne jasné, že nemal v úmysle odísť z tohoto sveta," zdôraznila.

Posledný príspevok zverejnil Angus len krátko pred smrťou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GRANT GRILLZ (@grantzgrillz)

Spomenula tiež, že už pred rokmi bol jeho život veľmi vážne ohrozený po úraze hlavy. "Dostal 10 bonusových rokov a naplnil ich kreativitou a láskou," napísala slová útechy. "Príspevky na sociálnych sieťach naznačovali, že jeho smrť bola úmyslná. Chcem, aby ste vedeli, že to tak nie je. Ak si chcete uctiť jeho pamiatku, urobte prosím z náhodných skutkov svojou láskavosťou súčasť vášho každodenného života," apelovala Lisa na všetkých synových priaznivcov a na záver im nezabudla poďakovať za podporu a lásku, ktorú od nich dostáva v tejto veľmi ťažkej situácii.

Najčítanejšie