Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Žilkovej syn prekvapil detailmi zo súkromia rodiny! Nie je to vôbec veselé...
Zdielať na

Žilkovej syn prekvapil detailmi zo súkromia rodiny! Nie je to vôbec veselé...

Zdroj: Instagram/VN

Na rozdiel od svojej nevlastnej sestry Agáty Hanychovej (38), ale aj mamy Veroniky Žilkovej (61) je Vincent Navrátil (26) skôr uzavretejší, pokiaľ ide o súkromie. Ako herec si však iste uvedomuje, že jeho priaznivci sú zvedaví najmä na jeho vzťahy. Aj keď je ešte mladý, mal už zopár priateliek, ale ani s jednou z nich mu to nevyšlo. Je už preto opatrný, ale verí, že mu možno predsa len raz príde do života nejaká osudová láska. Vzhľadom na skúsenosti z rodiny má ale právo na istú skepsu.

​Hĺbavá povaha Vincenta Navrátila vedie tohto fešáka k tomu, aby dobre zvažoval, čo odpovie, keď sa ho pýtajú na niečo zo súkromia. Možno by si mala z neho brať príklad aj ženská časť jeho rodiny, keďže Veronika a Agáta pre zmenu vyklebetia všetko. Vincent ale predsa len spravil výnimku, a pre extra.cz o sebe a rodine všeličo predsa len prezradil. Tvrdil, že majú všetci do jedného zmysel pre humor, ktorý ich drží pokope za každých okolností, aj keď je najťažšie. 

Ani rodinke Veroniky Žilkovej sa v priebehu rokov nevyhýbali rôzne problémy a starosti a humor sa ukázal ako najúčinnejšia zbraň v boji s nepriazňou osudu. To, že Vincentovi humor nechýba, dokazuje často aj na sociálnej sieti. "My všeobecne v rodine nemáme nastavené hranice, kam až s vtipom môžeme ísť. Nám sa dejú často dosť tragické veci, aj mame, ja som v osemnástich prišiel o otca, mama o dieťa, skoro o dve, takže sme sa naučili brániť humorom," zveril sa Vincent s tým, že chápe tých, ktorým sa zdá ich "obranný mechanismus" arogantný.

Vincent je fešák, no tvrdí, že rozhodne nie je sukničkár:

"Myslím si, že každý má právo sa so svojimi bolesťami vyrovnávať po svojom, a pokiaľ to nikomu neubližuje, mali by sme byť tolerantní. V momente, keď sa do niekoho navážajú a vytvárajú sa hádky, tak by sme mali ako rodina občas trochu zmierniť," zamýšľal sa a načrtol dobrý spôsob fungovania aj ostatným. Na hádky bolo zaiste v ich dome, kde vyrastal spolu s ďalšími piatimi súrodencami, dosť dôvodov aj príležitostí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vincent Navratil (@vincentnavratil)

Mama Veronika Žilková si totiž k jej trom deťom adoptovala dve deti ešte predtým, ako sa jej narodila Kordula s Martinom Stropnickým. Markéta (36) a Honza (31) boli súrodenci, ktorí žili v detskom domove. "Ja som ich bral ako svojich plnohodnotných súrodencov, pretože som s nimi vyrastal, ale bohužiaľ segra Markéta sa od rodiny odcudzila, vydala sa svojou cestou. S Honzom som normálne v kontakte," vysvetľoval syn Veroniky Žilkovej. Z domu odišli v osemnástich hľadať ich vlastnú mamu a tým sa blízky vzťah skončil. Ešte smutnejší je ale príbeh posledného dieťatka Žilkovej. Chlapček sa narodil s pruhom na bránici a hoci ho operovali, implantát mu pri dýchaní dostatočne nepomáhal. Po pár mesiacoch zomrel a pre Veroniku to bola obrovská rana. Napokon nečudo, že si vytvorila zbraň proti smútku - nadhľad a humor a podobne to vníma aj Vincent

Najčítanejšie