Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Polovica je fuč! Krásna misska Natália ľahla pod nože a nechala si zmenšiť poprsie!
Zdielať na

Polovica je fuč! Krásna misska Natália ľahla pod nože a nechala si zmenšiť poprsie!

Natália tvorila pár so známym barberom, no nejaký čas po strate bábätka sa rozišli

Od vlaňajšej výhry v súťaži Top Model of the World si sľubovala krásna Natálie Kočendová (23) iste veľa, ale zatiaľ nedostala žiadne naozaj lukratívne ponuky. Aj keď na svojej postave veľmi pracuje, pred svetovou súťažou krásy schudla dokonca až štrnásť kíl, nebola spokojná s jej prsiami, ktoré si dala pred časom zväčšiť. To sa však už k jej schudnutej postave veľmi nehodí, najmä keď chce chodiť módne prehliadky, a tiež to v serióznom modelingu nie je veľmi žiadúce, ako povedala. Rozhodla sa preto pre ich zmenšenie.

​Aj keď leto nie je veľmi ideálne obdobie na plastickú operáciu pŕs, Natálie Kočendová neváhala a už to má za sebou. "Rozhodla som sa pre najlepšieho doktora u nás, u ktorého sa čaká veľmi dlho, takže keď mi dal termín na august, vzala som ho," vysvetľovala pred operáciou dôvod svojho pevného rozhodnutia. Po zákroku je nutné nejaký čas nosiť podpornú podprsenku na spevnenie nových pŕs a nebude sa môcť ani kúpať. Ak však chce rozbehnúť svoju kariéru vo vysokom modelingu, nezostávalo jej ani nič iné, ako sa prispôsobiť možnostiam.

Natálie zverejnila aj dôkaz, že už má po zákroku:

super.cz/archiv NK

Na sociálnej sieti sa prednedávnom zverila, že už je po operácii doma, ale zatiaľ sa jej prsia hoja, a tak nie je čo ukazovať. Nejedna jej sledovateľka ale predpokladala, že si Natália prsia dala skôr zväčšiť. "Chodia mi správy, či som si prsia ešte zväčšila. Keby som to urobila, to by som ich už ťahala za sebou. Bola som na zmenšení," vyviedla ich z omylu. Operáciu avizovala pre Super.cz už v júni. "Pôjdu trochu dole, asi o polovicu. Možno potom pôjdem na viac fashion prehliadok a otvorí mi to dvere zas niekam inam," zverila sa s nádejou. Ako ona, tak aj jej fanúšikovia mali veľké očakávania v rámci jej kariéry, ale zatiaľ sa vo veľkej konkurencii nepresadila.

Natálie bola aj na detektore lži, všeličo o sebe prezradila:

Vlani sa zviditeľňovala v istej reality show, kde spoznala mladého fešného futbalistu Davida, hoci sa zviditeľnil neverou ešte počas šou. Natália sa ale rozhodla ti risknpť a dali sa dokopy. Len prednedávnom ale vypustili správu, že románik už skončil, no o pár dní ich videli ruka v ruke, nie je teda jasné, ako na tom naozaj sú. 

Natálie sa s Davidom rozišla v dobrom, zdá sa:

Isté je, že teraz sa musí Natálie venovať sama sebe a čakať na výsledok po zahojení pŕs, čo bude trvať ešte nejakú chvíľu. Iste je presvedčená, že jej tá bolesť a diskomfort stáli za to. "Bolí to veľmi. Prvá noc bola veľmi náročná. Už sa ale veľmi teším na výsledok," priznala sa sledovateľom. Natália je veľmi ctižiadostivá, čo dokázala svojím neochvejným úsilím a presadením sa na súťažiach krásy doma aj vo svete. Nezlomila ju ani strata bábätka, ktoré čakala s barberom Luckym Royalom v 6. mesiaci tehotenstva. Už len aby krásu a húževnatosť zúročila aj úspešnou kariérou.

Najčítanejšie