Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Zmenu neutajila! Lela Vémola musela priznať ďalšiu úpravu vzhľadu!
Zdielať na

Zmenu neutajila! Lela Vémola musela priznať ďalšiu úpravu vzhľadu!

Zdroj: Instagram/LC

Po rôznych škandáloch súvisiacich s údajnými milenkami manžela Karlosa Vémolu (38) má už Lela Vémola (34) celkom iné starosti. Chce dotiahnuť svoju vizáž do dokonalosti, a tak podstupuje jeden kozmetický zákrok za druhým. Prešla už aj úpravami po predošlých plastikách, ktoré nespĺňali jej predstavy, ale dala si urobiť aj niečo celkom nové na tvári, aby pôsobila mladšie.

​Na svoju vizáž si Lela Vémola mimoriadne potrpí, čo aj sama priznáva. Nemala ani dvadsať, keď podstúpila zákrok na zväčšenie pŕs a potom si dala postupne upravovať aj iné časti tela a tváre, s prestávkou počas tehotenstva a len krátko po pôrode, keďže nikdy nedojčila. Od decembra minulého roku začala vystupovať vo svojom programe v televízii Jaromíra Soukupa, a tak má ďalšiu motiváciu, aby sa ešte viac zdokonalila. Vizážistky ju zrejme usmernili, aby sa snažila vyzerať prirodzenejšie a elegantnejšie, čo si zobrala k srdcu. Dala si hneď dosť výrazne zmenšiť pery a klebetilo sa, že uvažuje aj o zmenšení pŕs. To by ale Karlos asi nebol nadšený.

"Trvalo mi to dlho, kým som sa k tomu odhodlala. Každá žena prechádza vo svojom živote nejakým prirodzeným vývojom, ktorým si musí prejsť. Ja som vo svojich tridsiatich troch rokoch došla do štádia, keď som si uvedomila, že je potrebné niektoré veci zmeniť do prirodzenejšieho vzhľadu. Myslím si, že je to správne rozhodnutie, len to chce niekedy odvahu," priznala Lela už pred časom. S pribúdajúcim vekom sa jej objavili na tvári vrásky a mala pocit, že jej ovisli aj kontúry tváre, čo sa rozhodla riešiť.

Lela vyzerala pred 8 rokmi celkom inak:

"Ostré rysy" si okamžite všimli aj jej sledovateľky na Instagrame a Lela im tobez mučenia potvdila. "Áno, bola som na nitíach, ktoré mi aplikovala pani doktorka. Mám štyri na jednej strane a štyri na druhej," priznala a rovno sa pustila do vysvetľovania, prečo sa pre tento kozmetický zákrok rozhodla. "Čo už narobím, prebdené noci, dva pôrody, genetika. Jednoducho tá pleť prirodzene starne, ale môžeme tomu pomôcť tým, že sa o ňu budeme starať. A na toto ja veľmi dbám," uviedla dôvody, ktoré ju priviedli na kliniku estetickej chirurgie.

Lela ukázala upravené kontúry tváre:

Instagram/LC

​No treba objektívne povedať, že sú to zrejme práve zákroky, ktoré Lele na pohľad vek výrazne pridávajú. Azda nikto by jej netipoval pod 40 rokov, niektorí boli prednedávnom v komentároch ešte ostrejší a šli rovno na päťdesiat. Nuž ale, ak má Lela pocit, že vyzerá po zákrokoch lepšie, je to jej vec. Napokon, aj jej manžel vyslovene vyhľadáva len silikónové krásky, čo aj priznal, a iste jej rád prispieva na skrášľovacie zákroky. Len aby sa mala Lela ešte kam posunúť, keď už teraz má upravené takmer všetko.

Takto sa pochválila novou zadnicou, no komentáre potom radšej zmazala a vypla:

Najčítanejšie