Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žilková šokuje! Skutočne odporúča TOTO ľuďom, ktorí chcú schudnúť?!
Zdielať na

Žilková šokuje! Skutočne odporúča TOTO ľuďom, ktorí chcú schudnúť?!

Archívna reportáž

Veronika sa veľmi teší z jej tretieho vnúčatka, opäť od Agáty

Na svoju štíhlu postavu je česká herečka Veronika Žilková patrične hrdá. Mnohí to pripisujú jej genetickým danostiam, s čím by ona zrejme celkom nesúhlasila. V ranej mladosti sa cítila byť dokonca tučná, hoci sa dá podľa záberov z jej filmov namietať, že bola iba veľmi ľahko zaoblená. Odvtedy však drží prísne diéty. Keď podľa jej slov varila pre rodinu, ona si davala iba jablko, teraz prezradila aj ďalšie prekvapivé skutočnosti v rámci jej stravovania.

​Od vlaňajšej jari, po tom, čo zažila šok z e-mailovej správy manžela Martina Stropnického, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza, prešla Veronika viacerými fázami. Najprv viditeľne schradla a zostarla, aby vzápätí priam rozkvitla, a to si drží stále. Už dávnejšie začala s pravidelným cvičením jógy, čo vysiela aj na jej instagramovom profile. Krátko po rozchode však schudla tak, že sa mnohí obávali o jej zdravie. Odvtedy sa v jej živote všeličo zmenilo k lepšiemu a našla si aj nového priateľa, bývalého rockera Josefa Holomáča (63), s ktorým randí doteraz a vyzerá spokojne. 

Vďaka štíhlej postave, pre ktorú robila a robí vo svojom živote už roky veľa, si môže dovoliť obliecť všeličo. No zdá sa, že je štíhlou líniou priam posadnutá a nedbá robiť aj veľmi zvláštne rozhodnutia, keďže diétou to možno nazvať len ťažko. Aktuálne prekvapila radou, ako sa dá docieliť štíhlosť. "Ja si nikdy v reštaurácii neobjednávam. Nechám si priniesť tanier a ochutnávam od ostatných," bez akýchkoľvek zábran a výčitiek svedomia oznámila svoj spôsob jedenia, aby si zachovala štíhlosť. Je isté, že musí byť "radosť" chodiť s Veronikou do reštaurácie, keď potom vyjedá ostatným z taniera.

Svoju mamu hostila aj Agáta vo svojej relácii:

Veronika vraj nikdy nerozdeľuje potraviny na zakázané a povolené, ale na tie, čo "zožerie" a "nezožerie“. K tomu odporúča: "Doprajte si všetko, ale nenapchajte sa tým. Dajte si kúsok mastnej krkovičky, ale len tri sústa a zvyšok dajte manželovi". Taktiež si myslí, že zoštíhlieť môžu opticky aj dobre zvolené outfity. "Radšej si kúpte niečo väčšie, než že sa natlačíte do menšieho. Nikto ešte neschudol tým, že sa natlačil do menšej veľkosti," mieni Žilková, s čím iste mnohí všeobecne súhlasia. Skutočne nevyzerá dobre, keď niekto priam "kypí" z oblečenia.

Veronika vyzerá výborne, to sa jej musí nechať:

V stravovaní si mamu za vzor zrejme zobrala aj jej dcéra Agáta Hanychová. Sama už viackrát priznala, že je iba málo, a ak chce schudnúť, drží aj hladovky. Ktovie ako to bolo aj po jej treťom pôrode, po ktorom až neuveriteľne rýchlo schudla. Prezradila, že krátko po príchode z pôrodnice začala cvičiť pod vedením trénerky, ale zrejme bez úpravy stravy by tak rýchlo schudnúť nedokázala. Neskôr skonštatovala, že ani nie po troch mesiacoch dojčenia stratila mlieko. Aj to mohol byť následok bezhlavého chudnutia, preto zrejme od týchto dvoch dám netreba tak celkom prijímať ich výživové rady.

Pre ženu

Najčítanejšie