Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
To je ale zadnica! Lela za ňu dala poriadny balík, ľudia ju odmenili hejtom!
Zdielať na

To je ale zadnica! Lela za ňu dala poriadny balík, ľudia ju odmenili hejtom!

Zdroj: Instagram/LC

Na svojej kráse s poriadnymi krivkami si Lela Vémola (34) veľmi potrpí. Už pred pár rokmi preto absolvovala plastické operácie pŕs aj zadnice na ich zväčšenie. So zadkom však spokojná nebola, priznala, že sa jej zdeformoval jej vlastnou vinou, keďže nedodržala pooperačné pokyny. Na opravu si musela počkať nejaký čas. Keď sa konečne odhodlala na zákrok, vybrala si odborníkov z tureckého Istanbulu, kam odletela v deň jej narodenín začiatkom júna. S výsledkom sa verejne pochválila až na zápase jej manžela túto sobotu.

​Ani pár týždňov utrpenia po operácii na plastickej chirurgii neodrádza Lelu Ceterovú od úprav jej telesného vzhľadu. Na jej veľmi štíhlej postave sa vynímajú najmä veľké silikónové prsia. Keď sa v júni vybrala do Istanbulu, mnohé jej sledovateľky na Instagrame tipovali, že si tam ide dať upraviť práve prsia. Po operácii ale Lela prekvapila, že to bola zadnica, pre ktorú tam podstúpila niekoľkohodinovú náročnú operáciu a následne musela zhruba dva týždne ležať na bruchu kvôli hojeniu bolestivých rán.

To, ako sa cíti, popísala pomerne krátko po operácii na jej instagramovom profile pri fotke z nemocnice. "Moje pocity po veľmi náročnej 6,5 hodinovej operácii sú zmiešané, pretože na to, že ma tak dlho operovali, som vôbec nezvracala. Vždy po narkóze mi býva extrémne zle, čoho sa vždy najviac bojím. Toto pre mňa bolo veľké prekvapenie. Po operácii som už po pár hodinách musela začať chodiť, pretože je dôležité, aby sa telo dostalo čo najrýchlejšie do normálu. Priznávam, bolo to oveľa ťažšie ako po cisárskom reze," zverila sa s jej pooperačným stavom. Pre krásu je však ochotná podstúpiť všeličo, nepáčilo sa jej, že implantát po predchádzajúcej operácii zmenil pozíciu aj tvar, čo jej vraj spôsobovalo ale aj fyzické problémy.

Lela v časoch, keď s plastikami len začínala:

Taká operácia nie je rozhodne lacný špás. Podľa spôsobu, ako bola vykonaná, mohla stáť pri použití vlastného tuku zhruba tritisíc eur, ak ale použili kyselinu hyalurónovú, suma by sa mohla šplhať až k cifre 7000 eur. V Turecku však mohla byť o niečo lacnejšia, v každom prípade, išlo o tisíce. Nečudo, že sa chcela Lela výsledkom pochváliť.

V priliehavom overale sa cez víkend vybrala na zápas jej manžela, v ktorom sa Karlos napokon tešil z víťazstva. A podobný úspech azda čakala aj Lela, keď zverejnila videjko na Instagrame, kde bol v hlavnej úlohe jej zadok. Prerátala sa. "Čo je krásne na žene, ktorá je preplastikovaná od hlavy až po päty? Podľa mňa nič," zhodnotila jedna z komentujúcich. Ďalšia hneď zareagovala: "Keby tie plastiky boli aspon vydarené!" "Predtým bola krásna žena, teraz je trápny klon," zhodnotil istý sledovateľ. "Prečo má potrebu sa takto zhovadiť," pýtala sa ďalšia a podobných komentárov bolo mnoho. Väčšina sa zhodovala v tom, že vyzerá podstatne staršie, na druhej strane, ak je so sebou Lela spokojná a páči sa aj Karlosovi, názory neznámych ľudí jej môžu byť ukradnuté.

Pre ženu

Najčítanejšie