Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Rakovina je späť! Seriálová hviezda si opäť vypočula tú najhoršiu diagnózu!
Zdielať na

Rakovina je späť! Seriálová hviezda si opäť vypočula tú najhoršiu diagnózu!

Zdroj: youtube/screenshot

Málokto by na pohľad tipoval, že americká herečka Suzanne Somers (76), známa najmä ako Carol zo sitcomu Krok za krokom, sa dlhé roky opakovane trápi s rakovinou. Je ešte stále atraktívna aj aktívna po každej stránke, no zdravie jej dáva zabrať. Ako dvadsaťročnej jej zistili hyperplázie, v tridsiatke sa jej objavila rakovina kože, v päťdesiatke prsníka a s touto krutou diagnózou má opäť problém. Nikdy sa jej však nevzdávala.

​Známa propagátorka zdravého životného štýlu Suzanne Somers sa nedávno zverila, že ju opäť dostihla rakovina. "Ďakujem za prejav lásky a želania všetkého dobrého. Je to recidíva mojej rakoviny prsníka. Ako každý pacient s rakovinou, keď dostane strach, že je späť, mám stiahnutý žalúdok. Potom si oblečiem bojovú výstroj a idem do vojny. Toto je pre mňa známe bojisko a som veľmi tvrdá," prezradila jej fanúšikom a dodala, že ju manžel aj rodina veľmi podporuje. Prácu ale nateraz odložila bokom, aby mala dostatok energie na liečenie, neobjavuje sa ani v jej populárnej Facebook Live show so svojím manželom, producentom Alanom Hamelom (87).

Pre TheWrap sa Somers pred časom vyjadrila: "Žijem s rakovinou už desaťročia a používam to najlepšie z alternatívnej a konvenčnej medicíny, aby som ju udržala na uzde. Zakaždým, keď sa objaví ten malý f-ker, pokračujem v jeho vypaľovaní. Ako jeden z miliónov onkologických pacientov robím všetko pre to, aby ma táto zákerná choroba neovládla. V každom dni nachádzam šťastie." Po diagnostikovaní rakoviny prsníka v roku 2000 sa preslávila zdravými návykmi ako je dostatok spánku, prechod na čisto organickú stravu s vylúčením chemikálií v potravinách a kozmetických výrobkoch.

Pripomeňte si Suzanne v skvelom sitcome Krok za krokom:

V rozhovore v roku 2021 sa pochválila: "Musím povedať, že odkedy som prijala zdravý životný štýl, nikdy som si viac neužila život. Páči sa mi, ako vyzerám. Páči sa mi, ako sa cítim. Mám rada svoju energiu... Môžem vám povedať, že starnutie môže byť také neuveriteľné, ak viete, ako k nemu pristupovať. Chce to trochu práce."

Suzanne sa už k chorobe vyjadrila aj na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Somers (@suzannesomers)

Jej manžel Alan sa k aktuálnej situácii s manželkou vyjadril pre Page Six v optimistickom duchu: "Suzanne žila celý život s rakovinou. Teraz sa opäť so svojou chorobou vysporiadala a 6. júna mala všetko v poriadku, ale rakovina je ošemetná a teraz budeme všetko pozorne sledovať. Všetci lekári povedali, že keby neviedla organický život bez chemikálií podporovaný bioidentickými hormónmi, nebola by tu už s nami." Niet pochýb, že Suzannin prístup k životu, či už v stravovaní, v pohybe, ale aj v pozitívnom nastavení, robil doteraz zázraky pri uzdravovaní sa. Snáď to tak bude opäť.

Pre ženu

Najčítanejšie