Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokujúca smrť 25-ročného seriálového herca! Zomrel krátko po pohrebe jeho otca
Zdielať na

Šokujúca smrť 25-ročného seriálového herca! Zomrel krátko po pohrebe jeho otca

Zdroj: Pixabay.com

Spoza oceánu prišla smutná správa. Len 25-ročný Angus Cloud, herec a influencer v pondelok skonal. Okolnosti jeho predčasného odchodu na druhý svet zatiaľ nie sú zverejnené.

​Herec známy najmä vďaka úlohe v televíznom seriáli Euphoria, ktorý bol obrovský hit aj u nás, údajne zomrel v rodinnom dome v Oaklande. V emotívnom vyhlásení jeho rodina uviedla: "S najťažším srdcom sme sa dnes museli rozlúčiť s neuveriteľným človekom. Ako umelec, priateľ, brat a syn bol Angus pre nás všetkých výnimočný v mnohých ohľadoch.

Z vyhlásenia poskytnutého portálu TMZ vyplynulo, že mu nedávno zomrel otec a hviezda sa so stratou ťažko vyrovnávala. "Minulý týždeň pochoval svojho otca a intenzívne bojoval s touto stratou. Jedinou útechou nám je vedomie, že Angus sa teraz opäť stretol so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom," stojí v smutnej správe a je jasné, že otca mal Angus veľmi rád - prednedávnom pridal milú fotku jeho otca a pripísal, že mu chýba.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angus Cloud (@anguscloud)

Vo vyhlásení sa dodáva, že Angus otvorene hovoril o svojom boji s duševným zdravím, a uvádza sa v ňom, že jeho rodina dúfa, že jeho náhly odchod môže byť "pripomienkou pre ostatných, že nie sú sami". Jeho rodina ďalej uviedla, že dúfa, že si Angusa budú ľudia pamätať "pre jeho humor, smiech a lásku ku každému", a potom požiadala o súkromie, aby im pomohla spracovať ich zdrvujúcu stratu.

Pripomeňte si Angusa v jeho prelomovej a, žiaľ, aj najväčšej úlohe, ďalšia už nepríde:

Angus, ktorý bol vychádzajúcim menom vo svete Hollywoodu, bol známy najmä vďaka úlohe Fezca vo filme Euphoria. Tejto úlohy sa zhostil v rokoch 2019 až 2022. Tento rok má prísť do kín film The Line, kde zažiarili mnohé veľké mená Hollywoodu a v procese výroby je ešte jeden film, ktorý pôjde von až na budúci rok.

Pri poslednom Angusovom príspevku spred dvoch týždňov pribúdajú kondolencie, no najmä neveriacke "výkriky":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GRANT GRILLZ (@grantzgrillz)

Pre ženu

Najčítanejšie