Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Belohorcová prešvihla hranicu, ukázala dcéru Salmu (13) v sexi pózach, dostala brutálny hejt!
Zdielať na

Belohorcová prešvihla hranicu, ukázala dcéru Salmu (13) v sexi pózach, dostala brutálny hejt!

Niet pochýb, že niekdajšia moderátorka erotickej relácie, dnes už influencerka a podnikateľka Zuzana Belohorcová (48), miluje svoje deti nadovšetko. Syn Nevio (10) a dcérka Salma (13) sa skutočne vydarili a Zuzana sa nimi rada pochváli aj na sociálnej sieti. No tentokrát spravila skutočne krok vedľa.

​V časoch, keď je veľkou témou zneužívanie detí, či už online alebo, žiaľ, aj v priamom kontakte, začínajú byť rodičia opatrnejší aj v tom, ako a či vôbec svoje deti ukážu na sociálnych sieťach. Mnohé kampane dospelých pred zbytočným zdieľaním fotiek detí, nebodaj polonahých, dôrazne varujú a dôvody sú viac než vážne a oprávnené. Slovensko patrí medzi krajiny, kde sa, žiaľ, pre mizernú až nulovú reguláciu a kontrolu na serveroch ukladá najviac detskej pornografie a asi žiadny rodič by nechcel, aby sa tam šírili fotky jeho potomka.

No k Zuzane sa zrejme tieto informácie nedostali, alebo ich neberie vážne. Len ťažko sa inak dá vysvetliť jej najnovší príspevok na sociálnej sieti, kde je hlavnou hviezdou jej 13-ročná dcéra Salma. Niet pochýb, že z nej rastie pekná slečna, no stále je to dieťa a fotky v minimalistických bikinách, ktoré Zuzana zverejnila, sú skutočne cez čiaru, na čom sa zhodla drvivá väčšina komentujúcich a Belohorcová sa namiesto slov chvály, ktoré asi chcela čítať, dočkala azda najväčšieho hejtu. 

Zuzana žije život snov:

"Kedy nám toto naše dievčatko tak vyrástlo... Až na deťoch to vidno, ako ten čas strašne rychlo letí. Zo Salmy je krásna mladá slečna, som zvedavá, akým smerom bude napredovať," napísala k sérii fotiek. Hrdo vymenovala aj Salmine talenty, no zrejme len málo ľudí tomu venovalo pozornosť, všetkých zaskočili vyzývavé fotky. "Nič v zlom, máte krásnu dcéru, ale mám taký dojem, že ju trošku príliš sexualizujete," napísala jedna z komentujúcich a s podobnými príspevkami sa roztrhlo vrece.

"Moja dcérka ma tiež 13 rokov,ale stále je to také dievčatko. Toto mi príde dosť, takto ju vystavovať pre toľkých pozorovateľov. Nikdy neviete, čo za indivíduá vás pozorujú. Dcérku treba maximálne chrániť," múdro poznamenala ďalšia sledovateľka. "Je to pekné dievčatko. Ale je to stále dieťa, netreba mu brať mladosť a bezstarostnosť," upozornila iná. "Ste ju teraz tými pózami hodila do pazúrov sociálnych sietí ako tovar," nebrala si servítku ďalšia. Hoci bývajú hejty na sociálnych sieťach aj úplne mimo, tentokrát je na nich kus pravdy. Zuzana zareagovala tým, že po pár hodinách komentáre zmazala a zablokovala.

Pre ženu

Najčítanejšie