Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
To sú ale hviezdne maniere! Ewa Farna poriadne šokovala správaním!
Zdielať na

To sú ale hviezdne maniere! Ewa Farna poriadne šokovala správaním!

Soukup leží Agáte pri nohách, pričom kedysi bola ešte svojskejšia, ako Farna

Obľúbenosť u verejnosti si získala speváčka Ewa Farna (29) iste aj pre svoju bezprostrednú srdečnú povahu a úprimnosť. Aj preto sa až nechce veriť, aké maniere vraj pochytila poslednú dobu. Veľmi sa na ňu sťažovali počas Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch podaktorí zástupci médií, ktorí očakávali poskytnutie rozhovoru. Ewa sa správala ako rozmarná hollywoodska hviezda, čo vyznelo na české pomery až neprimerane.

​Za sedemnásť rokov, odkedy sa pohybuje Ewa Farna na hudobnej scéne, toho dosiahla nepochybne veľmi veľa. Získala si srdcia mnohých, najmä mladých fanúšikov v Česku, na Slovensku, aj v Poľsku. Komunikuje s nimi pravidelne na sociálnych sieťach, kde sa do istej miery zveruje aj so svojím súkromím. Mama dvoch malých detí sa musí v domácnosti riadne obracať, keďže jej manžel Martin Chobot je taktiež aktívnym umelcom, ktorý často vystupuje s hudobnou kapelou ako gitarista. Navyše sa Ewa od januára pripravuje na svoj veľký koncert k tridsiatke, ktorú oslávi na budúci mesiac.

Aj keď je Farna ešte mladá, iste je toho na jej hlavu priveľa, a tak ani nečudo, že z toho môže byť podráždená. Vo Varoch sa ukázalo, že má maniere, aké si nedovolí ani Lucie Bíla. Prišla tam pracovne, aby zaspievala na kúpeľnej kolonáde. Údajne mala v rámci dohody prísť urobiť krátky rozhovor s vopred schválenými novinármi, no tí na ňu čakali márne. Odkázala, že je veľmi unavená z toho, ako ju každý zastavuje na kolonáde a chce sa s ňou fotiť.

Vypočujte si jednu z Ewiných novších piesní:

Novinári ale napokon mali predsa len priestor na rozhovory, keďže speváčka prišla na miesto vystúpenia, ktoré začínalo o deviatej večer, o dve hodiny skôr. No ani to neprebehlo celkom hladko. Jedna redaktorka sa posťažovala pre Sedmičku: "Dostala som vopred inštrukcie a zoznam otázok, na ktoré sa vôbec nesmiem spýtať. Prakticky mi povedali, že dovolené sú iba otázky na životný štýl, obliekanie a muziku." Ewa dokonca nebola ochotná sa ani postaviť k fotostene, ako býva zvykom. Jej manažér vraj prítomným novinárom odvrkol: "Nemáme to v zmluve, nič také robiť nebudeme!

Ewe sa aktuálne splnil sen - vystúpila na festivale Colours of Ostrava:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Prednedávnom vybuchla Farna po tom, čo Sedmička zverejnila výpis z katastru nehnuteľností, čo všetko vlastní a magazín zažalovala. "Myslím si o ne, že je to nesúdna, pomerne arogantná dáma," prehlásil majiteľ tohto časopisu, Jaromír Soukup, ktorý k Ewe zjavne veľké sympatie nechová. Jeho Agáta sa jej ale prekvapivo zastala: "Myslím si, že na to má každá celebrita nárok, a vôbec by som ju za to nehanila." Ani Agáta neodpovedá na všetky otázky a maniere mala v čase najväčšej slávy, teda pred vyše 15 rokmi, skutočne príšerné. Azda by vtedy Soukup poriadne sfúkol aj svoju budúcu manželku, keď už súdi.

Najčítanejšie