Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bruško už neskryli! Ďurianovej exmanžel bude dvojnásobným otcom!
Zdielať na

Bruško už neskryli! Ďurianovej exmanžel bude dvojnásobným otcom!

K známym párom, ktoré vzbudili na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch pozornosť, patril aj moderátor Libor Bouček s manželkou Gabrielou. Už vyše dva roky sú rodičmi synčeka Alberta a nedalo sa prehliadnuť, že k nemu o pár mesiacov pribudne aj ďalší súrodenec. Na štíhlej postave moderátorovej manželky sa spod šiat rysovalo zaguľatené bruško, ale na priamu otázku k tomu obaja nedali hneď jasnú odpoveď.

​Za dlhé roky existencie filmového festivalu v Karlových Varoch sa tam odohralo veľa príbehov lásky či zrady aj mimo filmového plátna. Známe tváre z českého šoubiznisu tam prichádzajú, aby si užili pár dní skvelej zábavy v sprievodných akciách a dámy ukázali svoje luxusné outfity, pričom sa vždy objaví aj nejaký ten škandálik či novinka v rámci ich vzťahov. Manželský pár, ktorý tvorí Libor Bouček, ktorý bol krátko aj manželom moderátorky Marianny Ďurianovej, a jeho už tretia manželka Gabriela, vyvolal vo Varoch pozornosť kvôli zisteniu, že sú v očakávaní ich druhého potomka.

"Minimálne do roku 2028 k tomu dôjde," odpovedal šibalsky Libor na otázku extra.cz, či sa stane čoskoro otcom druhého dieťaťa. Manželia však zrejme pochopili, že nemá zmysel ďalej zatajovať pravdu a radostnú novinu oznámili zakrátko na sociálnej sieti. Gabriela ešte nie je ani v polovici tehotenstva, a keď čakali prvé bábo, utajili to takmer do pôrodu. Iste sa o to chceli pokúsiť aj pri druhom, to sa ale nemali ukázať vo Varoch, kde pozornosti neunikne snáď nič.  

Toto o sebe prezradil jeden z najpopulárnejších českých moderátorov v talkshow:

Libor všetko vzletne vysvetlil na Instagrame. "Rozumiem tým, ktorí sa s úprimným záujmom spýtali, a my sme odpovedali. Vágne, teda ja. Keď už to máme povedať, chceme to povedať spolu. S radosťou, pokorou, šťastím a racionálnymi obavami s krehkosťou toho celého smelo povieme ÁNO. Keď všetko pôjde, tak ako znie plán, bude nás párny počet. Budeme štyria. V láske, rodine. Ešte tento rok, alebo v roku 2024. To necháme na osud," peknými slovami potvrdil novinku v ich rodine. 

Libor Bouček zvestoval radostné správy prostredníctvom sociálnej siete: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

A nebol by to on, keby nepridal aj pekné posolstvo. "Zas na vlastné oči vidím, ako sú ženy silnejšie a schopnejšie. Schopné priviesť na svet nový život. Nech nás sprevádza zdravie, a či je zdrojom láska, urobíme všetko pre to, nech je to zdroj maximálny," vyznal svoj obdiv k žene a životu. Už len držať palce, aby všetko dobre dopadlo.

Pre ženu

Najčítanejšie