Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Slovensko spoznalo MISS pre rok 2023! Až šesť titulov si odniesla TÁTO blondínka!
Zdielať na

Slovensko spoznalo MISS pre rok 2023! Až šesť titulov si odniesla TÁTO blondínka!

Archívna reportáž

Dvanásť krásnych mladých žien sa na sobotňajší večer pripravovalo celé mesiace. No cesta ku korunke Miss Slovensko 2023 nebola jednoduchá. Na začiatku bolo treba uspieť medzi ​1175 prihlásenými, 127 semifinalistkami a napokon presvedčiť porotu, aby vybrala tú naj spomedzi dvanástich finalistiek. Už je jasné, ktorej sa to podarilo.

​V 27. ročníku súťaže Miss Slovensko zazneli fanfáry pre 23-ročnú študentku marketingovej komunikácie Danielu Vojtasovú z Dolného Kubína. Titul 1. vicemiss získala 22-ročná Petra Siváková zo Šamorína a na tretej priečke sa umiestnila 22-ročná Banskobystričanka Sonja Kopčanová.

O víťazke Miss Slovensko 2023 rozhodovala porota na čele s riaditeľom súťaže Miss Slovensko Michaelom Kováčikom v tandeme so šéfredaktorkou módnych magazínov Evou Blahútovou, módnou stylistkou Mirkou Dobiš, lekárkami Luciou Pitekovou a Meritou Mazreku, ďalej s Miss Slovensko 2009 Barborou Franekovou, či Pavlom Kožíkom, generálnym riaditeľom a majiteľom investičnej skupiny Proxenta, a napokon nechýbal ani návrhár a fotograf Lukáš Kimlička.

Len pár dní pred finále prezradili finalistky toto:

V kategóriách Miss Press 2023 a Miss Hubert 2023 si odniesla šerpy ešte pred samotným finále Daniela Vojtasová. ​Novou EVA Miss Sympatia sa stala prvá vicemiss Petra Siváková. Titul Miss Smile 2023 získala Nina Nemčoková. Miss GOSH 2023 sa stala Daniela Vojtasová. Miss Skin 2023 a Miss Voice 2023 si odniesla taktiež novopečená Miss Slovensko. Na Miss Universe poputuje 22-ročná Kinga Puhová z Dunajskej Stredy.

So cťou zvládol moderátorskú premiéru takejto prestížnej spoločenskej akcie bývalý hokejista Boris Valábik. Divákov iste potešila promenáda v plavkách, no azda ešte viac návrat kedysi obľúbenej voľnej disciplíny, keď mohli súťažiace predviesť svoje talenty. Ako povedal riaditeľe súťaže, tento rok prvýkrát nešlo len o najkrajšiu, ale takú, ktorá bola aj osobnosť s viacerými talentmi.

TV JOJ

​Krásna novopečená Miss Slovensko:

TV JOJ

Najčítanejšie