Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Žiadna vychudnutá figúra! TÁTO hviezda má podľa vedy dokonalé ženské telo!
Zdielať na

Žiadna vychudnutá figúra! TÁTO hviezda má podľa vedy dokonalé ženské telo!

Zdroj: Instagram/KB

Tak ktorá kráska z predvádzacích mól má to najdokonalejšie telo..? Žiadna! Bývalá pin-up modelka a v súčasnosti britská televízna aj rozhlasová moderátorka Kelly Brook (43), sa od svojej mladosti, keď bola štíhla ako k magazínu, rokmi zmenila a nabrala krásne plné ženské tvary. Teraz je podľa jej slov oveľa šťastnejšia, akceptuje aj svoje vrásky nadobudnuté vekom a na svoje telo sa ako kedysi až tak nesústredí. A pritom je aj podľa vedy vraj úplne najdokonalejšie!

​Pre mnohých, obdivujúcich chudé modelky, musí byť šokujúcim zistenie, že podľa najnovšej štúdie texaskej univerzity je práve postava Kelly Brook vzorom ženskej dokonalosti, píše portál BrightSide. Potvrdilo sa, že definícia krásy je subjektívna a zahŕňa celú škálu tvarov a veľkostí tela, pričom je ovplyvnená najmä spoločensky sa meniacimi módnymi trendmi.

Vzorom dokonalosti ženského tela sa prekvapujúco stala krásna britská celebrita, ktorá práve prežíva zaľúbené chvíle po boku svojho o vyše päť rokov mladšieho talianskeho manžela, modela a herca Jeremy Parisiho (37). Vydala sa za neho po deväťročnej známosti vlani v lete vo veži zámku Torre di Cicerone v Civitavecchii v Taliansku. V tomto roku bola napriek jej žensky oblým tvarom, ktoré by mohli mnohí nazvať prinajmenšom aj baculatosťou, nominovaná na najsexi ženu sveta a umiestnila sa pred takými hviezdami ako Margot Robbie, Emily Ratajkowski a mnohými ďalšími. Ktovie, či tomu nedopomohla aj najnovšia štúdia texaskej univerzity o ideálnom ženskom tele.

Kelly aktuálne otvorene porozprávala, aká je vo svojom súčasnom tele šťastná:

Podľa výsledkov zistili, že ideálna žena má telo oblejšieho tvaru s plnšími krivkami. Ako uviedli, dokonalá ženská postava má BMI 18,85 s objemom poprsia 93 cm, pásom 61 cm a bokmi 87 cm. V ďalšej štúdii sa ukázalo, že veľmi dôležitý je pomer bokov k pásu, pričom ideál je 0,65 - 0,75. A práve britská herečka a modelka Kelly Brook so svojím BMI 18,5 a telesnými mierami presne zodpovedá týmto ideálnym telesným proporciám. Aj jej pomer bokov k pásu má byť tiež tiež v ideálnemu rozsahu. To znamená, že práve jej telo, ktoré podľa názoru mnohých v dnešnej spoločnosti nie je považované za celkom štíhle, má ideálnu veľkosť a tvar.

Kelly má krásnu figúru:

Instagram/KB

​Kelly, ktorej pred rokmi štíhle krivky priniesli aj trochu hollywoodskej slávy, prezradila: "Keď ste v dvadsiatke a tridsiatke pin-up a obsadzujú vás do filmov, kde ste v bikinách, ste 'to' dievča. Ale teraz mám 43 rokov. Nie som 23-ročná modelka v bikinách na pláži v béčkovom filme. Bolo zábavné byť tým dievčaťom, milovala som to, ale nemusela som na tom tele pracovať. Bolo to len moje telo," povedala pred časom Kelly. "Jedla a pila som, čo som chcela. Všetky dvadsiatničky vyzerajú rozkošne, však? Žiadne vrásky, krásna pleť, celá vypnutá - ale ja už taká nie som. Teraz som niečo iné, a to je v poriadku," dodala so spokojnosťou. Po tom, čo predsa len trochu obmedzila jedlo a pitie, schudla o dve konfekčné čísla a úprimne, pri mierach stanovených vedcami, ktoré takmer zodpovedajú modelkovskému ideálu 90-60-90, skutočne nemožno jasať, žeby išlo o poriadne ženské krivky. Až sa ťažko verí tomu, aké miery namerali Kelly. V každom prípade jej dokonalo svedčia.

Najčítanejšie