Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kopol ich do zadku! Depp predviedol ako chutí pomsta a zarmútil fanúšikov!
Zdielať na

Kopol ich do zadku! Depp predviedol ako chutí pomsta a zarmútil fanúšikov!

Archívna reportáž

Po pár rokoch stresov a ponižovania si môže čerstvý šesťdesiatnik Johnny Depp opäť užívať slávu, teraz navyše aj so sladkou chuťou pomsty. Hneď po zverejnení obvinenia jeho exmanželky Amber Heard, že je násilníkom, na neho Hollywood uplatnil tzv. "cancel culture", za čo si privolal hnev jeho fanúšikov. Po vlaňajšom víťazstve na súde, ktorý ho zbavil viny, údajne zo spoločnosti Disney plánovali jeho návrat k úlohe kapitána Jacka Sparrowa vo filme Piráti z Karibiku a mali mu za to ponúkať až 20 miliónov dolárov. Johnny si ale stojí za svojím.

​Napriek rôznym špekuláciám o možnom návrate Johnnyho Deppa do filmovej série Piráti z Karibiku, kapitán Jack Sparrow v jeho podaní so spoločnosťou Disney raz a navždy skončil, píše portál DailyMail. Ešte stále ho neprešiel hnev zo spôsobu, akým ho "odkopli" a zbavili všetkých úloh, keď ho v roku 2018 jeho bývalá manželka Amber Heard obvinila z násilia. Minulý týždeň sa prezident štúdia Disney Sean Bailey dostal na titulky svetových médií, keď oznámil, že štúdio sa v tejto chvíli "nezáväzne" vyjadrilo k Deppovmu návratu, čo naznačovalo, že mu už symbolicky pootvorili dvere späť. Johnny Depp, ktorý v piatok oslávil šesťdesiatku, si už ale na veľké sklamanie jeho fanúšikov po  trpkých skúsenostiach s Hollywoodom netúži obuť ošarpané čižmy svojrázneho piráta ani za mega miliónový honorár.

Jeho kamarát tvrdí, že sa pevne rozhodol, bez ohľadu na to, akú odtiaľ dostane ponuku. Už nikdy nebude súhlasiť s návratom do tohto, ani iného filmu spoločnosti Disney. Po piatich rokoch, keď sa musel venovať z veľkej časti súdnym sporom s bývalou manželkou Amber Heard, naberá na sile a sústreďuje sa na hudbu, umenie a režírovanie artových filmov. Zdá sa, že jeho kinotrhákov je už minulosťou. "Povedal by som, že väčšinu času bude pravdepodobne tráviť vo Francúzsku, maľovaním a tvorbou hudby. Možno sa objaví aj nejaký ten film," uviedol zdroj z jeho blízkosti. "Momentálne ho zaujíma autentické vyjadrenie seba samého, a to prostredníctvom umenia a hudby. Hollywood ho vôbec nezaujíma," dodal nemenovaný kamarát herca.

Presne pred rokom Depp vyhral súd a zrazu ho Hollywood opäť spoznáva:

​Po ováciách v Cannes, kde sa predstavil v úlohe Ľudovíta XV. vo filme Jeanne du Barry, zamieril na dva večery do Albert Hall, kde v rámci pocty zosnulému Jeffovi Beckovi zahral na gitare. Ako potvrdil na Instagrame, v najbližšej budúcnosti pre zranenie členku preložil vystúpenie so skupinou Vampires na koniec júla, azda ale nezabudol, že 20.7 má koncertovať aj vo Zvolenskej Slatine s kapelou Hollywood Vampires, ktorej členom je aj Alice Cooper či Joe Perry z Aerosmith. 

Kto Johnnyho nikdy neodkopol je módny dom Dior, pre ktorý je tvárou parfému:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dior Official (@dior)

Po koncertnej sezóne začne Depp nakrúcať film Modi, o 24 hodinách v živote umelca Modiglianiho, ktorý bude aj režírovať. Na sociálnych sieťach už sám seba označuje za "príležitostného herca", čo znie z pohľadu jeho doterajšej kariéry skutočne ironicky. Hlavným cieľom je ale teraz pre Johnnyho skutočne už najmä hudba. S kapelou Hollywood Vampires teraz pracujú na treťom albume. Má úzku skupinu priateľov, ako je jeho asistent Stephen Deuters, herec Paul Bettany či režisér Tim Burton, ktorí mu robia spoločnosť. Vraj dosiahol "bohémsku spokojnosť" so zlatým kruhom tvorivých duší, ktoré rešpektuje a ktorým dôveruje a skutočne sa už nepretrhne kvôli ďalším peniazom ani sláve. Napokon, ani to už naozaj nepotrebuje, všetkého má dostatok.

Najčítanejšie