Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TAKÝTO je v skutočnosti Hájek! Známy Čech to o Belohorcovej manželovi povedal tvrdo!
Zdielať na

TAKÝTO je v skutočnosti Hájek! Známy Čech to o Belohorcovej manželovi povedal tvrdo!

Archívna reportáž

V poslednej dobe sa začínajú šíriť zvesti, že manžel Zuzany Belohorcovej (47), Vlastimil Hájek (48), sa neteší v ich novom pôsobisku na Tenerife práve obľube. Doteraz sa pritom veľmi rád chválil jeho úspechmi v oblasti realít na tomto dovolenkovom ostrove, kde žije pomerne veľká komunita Slovákov aj Čechov. Vlani v novembri usporiadal spolu s manželkou veľkolepú párty k prvému výročiu založenia ich realitnej kancelárie. Pokiaľ Zuzana sa posťažovala na závisť našincov na ostrove, multimilionár Richard Chlad (61) to vidí inak.

​Niet pochýb, že v takom lukratívnom biznise ako sú reality, vládne napätie aj na obľúbenom dovolenkovom ostrove na Tenerife. Žije tam aj veľká komunita našincov, medzi ktorými nechýba ani množstvo celebrít. Nie je veľmi ťažké si predstaviť, aký uragán tam spôsobil svojím "americkým" spôsobom jednania Vlastimil Hájek, ktorý podnikal roky na Miami, kde žili so Zuzanou a ich deťmi takmer 12 rokov. Zatiaľ čo pre jej nekonfliktnú povahu majú ľudia Zuzanu radi, na jej manžela sa odrazu hrnú hromy blesky. Inak spoločensky veľmi aktívny Vlasto sa mal nevhodne správať voči kdekomu aj z radov celebrít, píše portál Extra.cz.

A práve to bude zrejme dôvodom, prečo sa odrazu na neho nakopilo toľko obvinení. Vlasto si v rámci jeho temperamentu vyrobil množstvo nepriateľov zrejme najmä kvôli tomu, že zamútil vody v biznise s realitami aj medzi českými celebritami, medzi ktoré patrí napríklad aj podnikavá herečka Alice Bendová. Je preto otázne, či rôzne udania a ohováračky voči realitke Hájeka a Belohorcovej nie sú spôsobené ich veľkým úspechom na tamojšom trhu.

Vlasta si dokáže dupnúť, kvôli nemu sa sťahovali z Malagy na Tenerife:

​Šokujúce totiž je, že odrazu aj ich dlhoročný priateľ, milionár Richard Chlad, sa obrátil proti nemu. Hájek si údajne dovolil zaslať vulgárne hlasové správy pre jeho snúbenicu Annu Mariu Kánsku. Bombardoval ju navyše v noci, pričom už nejakú dobu predtým mal kdekomu, aj jej, určovať, s kým sa má a nemá stretávať v tamojšej komunite. Chlad to povedal jasne: "Som pomerne prekvapený osobnou statočnosťou všetkých žen, ktoré sa nebáli invektiv, zastrašovania a manipulácií z Vlastovej strany! Nebáli sa prehovoriť a všetko bolestivo pomenovať. Je jasné, že sa nejedná o žiadny konkurenčný boj, ani nikto neočierňuje spoločnosť Tenerife Real. Tu je pomenované len a len zbytočné osobné zlyhanie môjho bývalého kamaráta! Pritom stačilo jediné, ospravedlniť sa, prestať ohovárať."

Ani pracovný rozchod so spolumajiteľkou ich realitky nebol vraj taký ideálny, ako sa tvária:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tenerife Real (@tenerifereal)

Hájek sa totiž zbavil aj kolegyne, ktorá im v začiatkoch veľmi pomohla a proateľstvo s ňou aj s Bendovou vyčítal aj Chladovi a jeho snúbenici. "Zo strany Vlastu začali chodit nechutné nočné hejty vo forme dehonestujúcich až päťminútových hlasových správ. Neveril som vlastným ušiam. Já by som si nic také voči žene svojho kamaráta v živote nedovolil," rozohnil sa Chlad. Svojou dravosťou a azda aj praktikami na hrane slušnosti, ako sa zdá, sa ale veľmi zakrátko podarilo Hájekovi presadiť, no či sa po tomto škandále, ktorý sa neustále nabaľuje, aj udržia, je už otázne. 

Najčítanejšie