Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známy seriálový herec zomrel na infarkt v spánku! Mal len 52 rokov
Zdielať na

Známy seriálový herec zomrel na infarkt v spánku! Mal len 52 rokov

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Do čiernej kroniky hereckého sveta sa zapísal ďalší náhly skon človeka v ešte pomerne mladom veku. Americký herec Mike Batayeh zomrel na infarkt v spánku vo veku 52 rokov.

​Mikea Batayeha preslávila najviac rozhodne rola Dennisa Markowského, manažéra práčovne mafiánskeho bossa Gustava Fringea, v už priam kultovom seriáli Perníkový tatko. Ako uviedla jeho rodina pre TMZ, zomrel náhle už 1. júna, až teraz ale smutnú správu zverejnili.

Herec zomrel vo svojom dome v Michigane, pričom jeho sestra Diane uviedla, že jeho skon je pre všetkých šokom, keďže v minulosti nemal problémy so srdcom. 

Pripomeňte si Mikea ako manažéra zvláštnej práčovne v seriáli Perníkový tatko:

Okrem seriálu Breaking Bad účinkoval aj v mnohých ďalších známych seriáloch vrátane Raymonda má každý rád, The Shield, CSI: Miami, Boy Meets World či Sleeper Cell. Jeho filmová práca zahŕňala úlohy vo filmoch American Dreams, Gas, American East, Don't Mess With The Zohan a Detroit Unleaded. Bol súčasťou prvej vlny západných komikov, ktorí vystupovali pre publikum na Blízkom východe na miestach, ako je Dubaj.

Posledný príspevok na Instagrame, úryvok z jeho stand-up výstupu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Batayeh (@mike_batayeh)

Ako jeho posledná úloha na obrazovke sa uvádza televízny film z roku 2018 Prank of America, v ktorom si zahral úlohu Nacha. Jeho posledný príspevok na Instagrame bol z 24. mája a herec v ňom predvádzal stand-up komédiu, v čom bol tiež mimoriadne úspešný. Mike mal 5 sestier a mnoho neterí či synovcov, sám sa ale nikdy neoženil ani nemal deti.

Pre ženu

Najčítanejšie