Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z krásnej herečky je už muž, teraz šokoval aférkou s TOUTO hviezdnou kolegyňou!
Zdielať na

Z krásnej herečky je už muž, teraz šokoval aférkou s TOUTO hviezdnou kolegyňou!

Archívna reportáž

Krátko pred vydaním memoárov s názvom Pageboy sa Elliot Page (36), ktorý sa preslávil ako herečka Ellen Page vo filmoch Inception, Juno či v seriáli The Umbrella Academy, aktuálne poriadne šokoval intímnou informáciou. Tvrdí, že  bol ešte keď žena, mala vzťah s filmovou kolegyňou Kate Marou (40). Dvojica si zahrala pár vo filme My Days of Mercy, ktorý mal premiéru v roku 2017, ale románik medzi nimi vznikol už počas nakrúcania filmu X-Men: Days of Future z roku 2014. Pre Ellen to bol prvý človek, do ktorého sa zamiloval. Kate pritom mala v tom čase partnera.

​Za rolu vo filme Juno o nevyzretej tehotnej stredoškoláčke z roku 2007 bola Ellen Page nominovaná na Oscara aj Zlatý glóbus. Razom sa vyšvihla medzi herecké hviezdy. O svojom živote a hľadaní vlastnej identity sa už ako Elliot Page rozpísal v memoároch Pageboy, ktoré vyjdú už 6. júna. Vtedy herec odštartuje aj svoje medzinárodné knižné turné v The Town Hall v Midtown Manhattan. Hoci sa vraj Ellen cítila ako chlapec už ako deväťročná, svoju sexuálnu orientáciu aj identitu pochopila jasne krátko pred premiérou filmu Juno. V roku 2014 počas prejavu na konferencii "Time to Thrive" kampane Human Rights Campaign v Las Vegas vystúpila ako lesba. Ale až v decembri roku 2020 sa verejne predstavil/a ako transgender muž Elliot Page.

Pripomeňte si Ellen vo filme Inception:

V People zverejnili úryvok z knihy Pageboy, kde Elliot spomínal, ako bol ešte pred premiérou filmu Juno v gay bare a pocítil vášeň ku žene, s ktorou tancoval. Pred zrakmi všetkých ju pobozkal. Neskôr zažil v utajení románik s herečkou Kate Marou, ktorá vtedy chodila s hercom Maxom Minghellom. Poriadny prekvapením je najmä to, že Kate lásku opätovala. "Nikdy som si nemyslela, že by som mohla byť zamilovaná do dvoch osôb naraz a teraz viem, že môžem," zverila sa vtedy Kate Ellen.

Kate s manželom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Mara (@katemara)

No ešte viac prekvapil prístup Katinho vtedajšieho priateľa. Max ju vraj bez problémov podporoval pri skúmaní jej oprientácie v rámci lesbického vzťahu s Ellen. Zjavne ale išlo pre Kate len pre experiment, ktorým si asi orientáciu ujasnila. Teraz je už totiž vydatá za herca Jamieho Bella a majú spolu dve deti. S Elliotom si však ešte stále prejavujú zvláštnu lásku a starostlivosť. Sľúbila, že na knižnom podujatí v LA v júni bude jeho knihu propagovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @elliotpage

Pre Ellen bolo obdobie, keď sa v roku 2014 prehlásila za lesbu, plné skúmania a skľúčenosti. "Myslím si, že môj vzťah, ak to tak chcete nazvať, s Kate, zahŕňal výrazne určitú dynamiku, v ktorej som sa neustále nachádzal... Aj ten druh bezpečia, vzostupy a pády a serotonínový náraz, a potom to zmizne. A myslím si, že to je určite vzor v mojom živote," zamyslel sa Eliot. V roku 2019 uzavrel manželstvo s kanadskou tanečnicou Emmou Portner, ktoré však po dvoch rokoch skončilo rozvodom, práve keď sa z Ellen stal Eliot. Vlani v novembri sa Page objavil na istom filmovom festivale po po boku s nebinárnou kanadskou komičkou Mae Martin (36) a dalo sa všimnúť, že majú rovnaké tetovania. Či je ale ich vzťah niečo vážnejšie zatiaľ nepotvrdili.page 

Pre ženu

Najčítanejšie