Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Willisova dcéra otvorene! Smutné detaily o otcovej nevyliečiteľnej chorobe!
Zdielať na

Willisova dcéra otvorene! Smutné detaily o otcovej nevyliečiteľnej chorobe!

Archívna reportáž

To, že niekdajší akčný super hrdina trpí degeneratívnym ochorením mozgu je už známe. K vážnemu zdravotnému stavu svojho otca Brucea Willisa (68) sa nedávno vyjadrila aj jeho najmladšia dcéra z manželstva s Demi Moore, Tallulah Willis (29).

​V marci 2022 oznámila na sociálnej sieti Bruceova najstaršia dcéra Rumer spolu s jej mamou, sestrami a otcovou súčasnou manželkou, že ako herec skončil definitívne s kariérou herca pre ochorenie mozgu, ktorá negatívne ovplyvňuje schopnosť človeka komunikovať. V poradí tretia z piatich dcér Brucea Willisa sa zverila v dlhej spovedi pre Vogue o problémoch s demenciou svojho otca.

Tallulah Willis si už pred pár rokmi vraj myslela, že jej otec na ňu nereaguje preto, že ho prosto nezaujímala. No potom jej to začalo byť podozrivé. "Už dlho som vedela, že niečo nie je v poriadku. Začalo to akousi vágnou nereakciou," spomínala s tým, že jej rodina to vnímala ako takzvanú "hollywoodsku stratu sluchu". Aj preto trpela v problémami s jej sebavedomím. Mala pocit, že jej otec zrazu uprednostňuje dcérku, ktorú má s druhou manželkou.

​Tallulah je príkladom, že nie je vždy terno vyrastať v rodine so slávnymi rodičmi. "Môj dospievajúci mozog sa mučil nejakou chybnou matematikou. Nie som dosť krásna pre svoju matku, nie som dosť zaujímavá pre svojho otca," upresnila v skratke jej dôvody komplexov, ktoré u nej vyústili na štyri roky do depresií, po ktorej nasledovala anorexia, ako aj nadmerné užívanie alkoholu a drog. Ešte v čase, keď bol Bruce Willis schopný sebareflexie, priznal, že "bol príliš chorý na to, aby to zvládal" a nie je za to "hrdý".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski)

Tallulah Willis ale dokázala, že je skvelou dcérou, keď uznala, že hoci sa jej rodina teraz potýka s bolesťou kvôli otcovej diagnóze, ona nachádza útechu v snahe urobiť svojho otca spokojnejším. "V mojej rodine je to jedinečný a výnimočný čas a som veľmi rada, byť tu pre to," zverila sa so svojím postojom k jej slávnemu otcovi v čase, keď je na tom nedobre. K tomu dodáva aj vysvetlenie: "Vždy, keď idem do otcovho domu, robím veľa fotiek a hľadám poklady vo veciach, ktorým som nikdy nevenovala veľkú pozornosť. Všetky hlasové správy od neho mám uložené na pevnom disku. Snažím sa zdokumentovať, vytvoriť záznam pre deň, keď tam nie je, aby mi pripomenul jeho a nás. Stále vie, kto som, a rozsvieti sa, keď vstúpim do miestnosti." Skutočne krásne vyznanie, je zjavné, že Bruce môže byť za svoju rodinu vďačný.

Najčítanejšie