Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO má byť šesťdesiatnička?! Hviezdna herečka ukázala zadok v bikinách!
Zdielať na

TOTO má byť šesťdesiatnička?! Hviezdna herečka ukázala zadok v bikinách!

Zdroj: Instagram/SS

Slávna hollywoodska herečka Sharon Stone oslávila v marci malé jubileum - 65 rokov. Žiadna usadená babička štrikujúc na priedomku v tichu a pokojni sa ale rozhodne nekoná. Sharon je stále rovnako sexi, ako za mladi. Až sa to zdá byť neuveriteľné, že táto skvelá herečka zjavne našla elixír mladosti.

​Americká herečka Sharon Stone patrí medzi najkrajšie a najzvodnejšie blondínky, aké sa kedy objavili na striebornom plátne. Napriek tomu, že už je na polceste k sedemdesiatke, má telo mladice a dobre to vie. Nemá problémy so sebavedomím a nahotou. 

Aktuálne opäť raz vyrazila dych svojou figúrou v bikinách, keď ukázala nielen ploché, svalnaté bruško, ale aj zadnicu, akú by jej mohla nejedna mladica závidieť. Samozrejme, reč nie je o milovníčkach obrích zadkov, neraz vypchaných silikónom po vzore Kim Kardashian.

Pozrite si výber najlepších filmov Sharon Stone:

"Pripravená na leto," napísala k selfie v zelenočiernych bikinách. Obdivné komentáre pribúdali jeden za druhým, no prekvapivo, veľké množstvo bolo kritických. Ako vždy, internetovým nositeľom morálky a jedinej pravdy sa zdá, že Sharon už na také fotky nemá "vhodný vek", akoby niekto stanovil hranicu, dokedy je to ešte v poriadku. Iní si trúfli dokonca kritiku, že by mala viac drepovať, aby bol jej zadok guľatší. Tí zas pre zmenu zrejme na jej vek zabudli. Žiaľ, ženy to majú ťažké a zjavne nie je nič, na čo by nemali iní názor, ako inak by to mali robiť, či vyzerať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon je, našťastie, dosť skúsená a inteligentná, aby ju nerozhádzali podobné reči ľudí, ktorí obvykle pre triesku v oku iného nevidia brvno vo vlastnom. Po tom všetkom, čo v živote dosiahla, ale aj zažila a odtrpela, sa skutočne môže nad internetových mudrlantov povzniesť. Je známe, že deväťkrát potratila a postihla ju aj mŕtvica. Nedávno jej nečakane zomrel milovaný brat Patrick Stone (†57) a to sa ešte celkom nespamätala zo skonu jeho syna Rivera (†11 mesiacov) následkom celkového zlyhania organizmu z neznámych dôvodov. Byť preto stále v takej skvelej forme a pri chuti do živote je obdivuhodné a snáď jej to vydrží čo najdlhšie.

Najčítanejšie