Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalší rozchod! Hviezdnej herečke krachol vzťah s mladým boháčom, dôvod je vraj jasný!
Zdielať na

Ďalší rozchod! Hviezdnej herečke krachol vzťah s mladým boháčom, dôvod je vraj jasný!

Archívna reportáž

Emmu kedysi spájali aj s princom Harrym, škoda, že to nebola pravda

Až teraz vyšlo najavo, že Emma Watson (33), známa ako Hermiona z Potteroviek, už nie je vo vzťahu s Brandonom Greenom (29), pričom ich mnohí považovali za pár snov. Ich rok a pol trvajúcu lásku ukončili rozchodom už niekedy po Vianociach. Pritom sa zdalo, že je to medzi nimi vážne, keďže sa zoznámila aj s jeho rodičmi. Jeho otec, sir Philiph Green, je multimilionár, vlastní niekoľko jácht aj súkromné lietadlo. O to Emme ale zrejme nešlo, ona sama je bohatá a slávna, a dokonca aj známa feministka. Dôvody rozchodu sú ale pomerne jasné. Brandon bol známy záľubou vo večierkoch a v atraktívnych modelkách. Raz bol dokonca pristihnutý, ako hladká zadok výrazne staršej Kate Moss.

​Okrem toho, že bojuje za rovnoprávnosť pohlaví, je tiež ekologickou a klimatickou aktivistkou. To ju práve mohlo zblížiť s Brandonom Greenom, ktorý sa zaoberá biodiverzitou a čistotou oceánov a jeho priatelia ho označili za "zdvorilého a inteligentného". S jeho začínajúcou spoločnosťou na investície do technológií v prospech ekológie sa Brandon zdal byť pre Emmu dobrým partnerom. Donedávna sa však Green, ktorý vyrastal v Monte Carle a užíval si bezstarostný život v hojnosti, správal dosť roztopašne a možno sa z toho ešte celkom nevymanil. A je tiež možné, že prosto láska vyprchala.

Na svoje 33. narodeniny v apríli Emma rekapitulovala na sociálnej sieti svoj život. Okrem iného poznamenala, že za posledný rok sa "cítila byť naozaj smutná a naozaj naštvaná kvôli mnohým veciam a naučila sa viac o láske a o tom, že je žena a vydala sa po svojich stopách." Ďalej písala o tom, ako prehodnotila svoj život a čo všetko robila. Naučila sa surfovať, jazdiť na koni, absolvovala "veľa terapií" a "rozlúčila sa s babičkou a dedkom", založila ženský environmentálny investičný fond a s bratom spojili sily v podnikaní. Už skôr založila dve filmové produkčné spoločnosti a sama režírovala reklamu na Pradu. Nečudo, že jej nezostáva veľa času na vzťahy, pred Brandonom Greenom ich prežila nemálo, ale nikdy žiaden netrval dlho.

Uplynulo už poriadne veľa rokov od prvej klapky:

​Seriózne vystupujúca herečka Emma Watson po nakrútení Harryho Pottera študovala a získala titul na Brownovej univerzite a s jej životom neboli spojené žiadne škandály, práve naopak, angažovala sa vo vážnych témach. Skúsenosti z dospievania, keď nakrúcala, boli pre ňu také stresujúce, že bola na pochybách, či má pokračovať v herectve. Keď zistila, koľko peňazí zarobila na potterovkách, bolo jej vraj až fyzicky zle. Vážne uvažovala aj o tom, že zmluvu na dokončenie filmov nepredĺži. Keď herci a štáb usporiadali záverečný večierok v Harryho bare po poslednej sérii dokrútok okolo Vianoc 2010, neprišla. V roku 2017 povedala: "Je to niečo, s čím som naozaj bojovala. Zistila som, že tá sláva sa dostáva do bodu, z ktorého niet návratu. Cítila som, že ak sa od toho niekedy chcem vzdialiť, tak teraz alebo nikdy." No napokon sa k herectvu vrátila.

Emme a Brandonovi to seklo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa emma watson (@wattsonprecious)

Ale možno práve pri potterovkách stretla aj jej osudového muža, hoci sa tomu možno obaja zatiaľ bránia. Emma si totiž mimoriadne sadla s Tomom Feltonom alias Malfoyom. Pomerne často sa stretávajú a mnohokrát ich už ľudia spájali ako pár. Azda napoko predsa len zistia, že by to tak malo byť.

Najčítanejšie