Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujúca smrť len 28-ročnej herečky! Prehrala boj s rakovinou
Zdielať na

Šokujúca smrť len 28-ročnej herečky! Prehrala boj s rakovinou

Zdroj: pexels.com

Ďalšia smutná správa zo sveta šoubiznisu prišla tentokrát spoza oceánu. Boj s rakovinou vaječníkov, žiaľ, prehrala len 28-ročná kanadská herečka Samantha Weinstein. Skonala 14. mája, až teraz jej najbližší správu zverejnili.

​Herečke s výhľadom skvelej kariéry, ktorá začala hrať ako deväťročná, pred dvoma rokmi diagnostikovali rakovinu vaječníkov. Jej otec potvrdil smutnú správu pre Global News Canada a oznámil, že zomrela 14. mája o 11.25 h dopoludnia v torontskej nemocnici Princess Margaret Hospital. "Sam bola živým stelesnením slnečného lúča," povedal David Weinstein.

"Bola taká plná pozitívnej energie, že každý, kto sa s ňou stretol, by povedal, že rozžiarila každú miestnosť, do ktorej vošla," dodal trúchliaci otec. Jej matka Jojo Tindall-Weinstein povedala, že "Samantha zmenila životy všetkých". "Viem, že to znie veľmi dramaticky, ale ľudia to myslia naozaj vážne, keď to hovoria. Jej nákazlivý, pozitívny prístup skutočne zmenil spôsob, akým ostatní ľudia žijú," povedala zronená matka.

Pozrite si scénu z hororového filmu Carrie, kde si Samantha zahrala. Scéna nie je vhodná pre maloletých a citlivejšie povahy:

Herečka hrala stredoškoláčku Heather v remaku filmu Carrie z roku 2013, v ktorom si zahrali Chloe Grace Moretz a Julianne Moore. Bola tiež obsadená do úlohy Audrey v komédii Ježiš Henry Kristus. Jej hlas zaznieval často v detských animovaných filmoch Gerald McBoing Boing či Babar a dobrodružstvá Badoua. Samantha mala mnoho úloh v animovaných seriáloch, napríklad D.N. Ace, Dino Ranch a Wishfart. Podľa jej otca ešte niekoľko týždňov pred smrťou dabovala kreslené filmy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samantha Weinstein (@samsationalw)

Jej prvou hlavnou úlohou bola Josephine vo filme Big Girl z roku 2005, keď mala len 10 rokov. Za výkon v tomto filme získala v roku 2006 cenu ACTRA za vynikajúci ženský herecký výkon, čím sa stala najmladšou herečkou, ktorá kedy toto ocenenie získala. Okrem herectva Samantha rada spievala a hrala na gitare. Bola súčasťou garážovej rockovej skupiny Killer Virgins. Pred polrokom sa vydala za jej životnú lásku Michaela Knutsona.

Najčítanejšie