Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Záhadná smrť Delonovho syna! Jeho priateľku obvinili zo zabitia!
Zdielať na

Záhadná smrť Delonovho syna! Jeho priateľku obvinili zo zabitia!

Archívna reportáž

V rodine francúzskej hereckej legendy Alaina Delona nepanujú celkom idylické vzťahy. Oficiálnych potomkov má troch, synov Anthonyho (58), Alain-Fabiena (29) a dcéru Anouchku (32). Zdá sa, že má najbližšie k najstaršiemu synovi Anthonymu, ale v skutočnosti bol najstarším Christian Aaron "Ari" Boulogne, ku ktorému sa ale Delon nikdy nepriznal. Bol fotografom a jeho život bol poznačený drogami. Po páde pred časom skončil na invalidnom vozíku. Mal 60 rokov, keď jeho telo našla v byte v rozklade jeho priateľka a hneď zalarmovala políciu. Napokon to ale bola ona, koho zatkli a obvinili zo zabitia.

​Keď 11. augusta 1962 prišiel na svet malý Christian Aaron, jeho matka Nico, vlastným menom Christa Päffgen, tvrdila, že je synom Alaina Delona. Ten to ale razantne odmietol. S Nico, ktorá bola speváčkou kapely Velvet Underground, modelkou a herečkou, pritom mal krátky románik. Viedla veľmi bohémsky život plný drôg a to poznačilo aj jej syna. Hoci ho adoptovala a vychovávala Delonova matka, s ktorou mal ale jej slávny syn zlý vzťah, zblížil sa neskôr v puberte aj s vlastnou matkou a zúčastňoval sa aj jej turné, kde sa zoznámil s drogami, ktoré poznamenali na dlhú dobu jeho život. Aj keď sa neskôr načas usadil a stal sa otcom dvoch detí, k drogám sa vrátil a pred mesiacom ho našli predávkovaného heroínom, no ešte sa zdravotníkom podarilo ho zachrániť. Ešte predtým po nešťastnom páde sčasti ochrnul a bol odkázaný na vozík.

Drogy kedysi krásneho Ariho doslova zruinovali:

Jeho tragický život mal aj tragický koniec. Podľa správ Le Figaro bol ráno v sobotu 20. mája nájdený mŕtvy vo svojom parížskom dome. Jeho telo bolo v obývačke v pokročilom štádiu rozkladu. Žena, ktorá zavolala políciu, tvrdila, že je jeho partnerkou. Spolu s ňou bol aj jej 21-ročný syn. Oboch hneď po príchode zatkla polícia na základe obvinenia za neposkytnutie pomoci osobe v nebezpečenstve, zo zabitia, prepravy, držania, získavania a predaja omamných látok. Ako uviedla parížska prokuratúra, sú vo vyšetrovacej väzbe s cieľom  "objasniť okolnosti, za ktorých mohlo dôjsť k úmrtiu obete, ktorá bola ochrnutá". Podľa prvých údajov z vyšetrovania trpel Ari Boulogne zdravotnými problémami, nedávno bol hospitalizovaný v nemocnici. Jeho telo previezli do parížskeho forenzného ústavu na pitvu.

Pred 20 rokmi vyzeral Ari ešte veľmi dobre, napriek pohnutému osudu:

Ari Boulogne veľmi túžil celý život dokázať, že je synom Alaina Delona. Herec to vždy popieral a nikdy nesúhlasil s vykonaním testu otcovstva. V rokoch 2001 až 2019 sa pokúšal otca aj žalovať, ale neúspešne. Francúzska justícia prípad zamietla s tvrdením, že jurisdikcia je v kompetencii Švajčiarska, krajiny, v ktorej má Delon trvalé bydlisko. O tom, že je to jeho brat, zrejme nepochyboval ani najstarší legitímny hercov syn, Anthony. "Odpočívaj v pokoji, Ari. Tragický osud. Smútok. Dnes večer som v myšlienkach s jeho dvomi deťmi," napísal po tom, ako sa dozvedel smutnú správu o Ariho skone na profil svojho Instagramu. No stačí jediný pohľad, aby bolo ozaj každému jasné, že Ari akoby otcovi z oka vypadol. Postoj Delona je v tomto prípade skutočne hanebný.

Podoba s Delonom je až neuveriteľná:

youtube/screenshot

​Mnohí boli Delonovmu synovi Anthonymu vďační, že si na otcom nepriznaného brata spomenul aspoň on a venoval slová na rozlúčku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Najčítanejšie