Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Náhla smrť slávneho herca počas nakrúcania! Mal len 58 rokov!
Zdielať na

Náhla smrť slávneho herca počas nakrúcania! Mal len 58 rokov!

Zdroj: pexels.com

Šokujúca správa o náhlom skone hviezdneho hollywoodskeho herca zasiahla nielen jeho fanúšikov. Ray Stevenson známy z filmov ako Traja mušketieri, Thor či Zabiť Íra zomrel náhle vo veku len 58 rokov.

​O smrti tejto hviezdy zo Severného Írska ako prvý informoval taliansky denník Repubblica, kde prišli s informáciou, že Stevenson zomrel počas nakrúcania projektu na ostrove Ischia po tom, ako bol v sobotu 20. mája popoludní náhle hospitalizovaný. Príčina nečakaného skonu je momentálne nezverejnená, no nevie sa o tom, že by mal zdravotné problémy. Zástupcovia herca ani rodina sa zatiaľ k smutnej udalosti nevyjadrili. 

Stevenson sa narodil 25. mája 1964 v Lisburne v Severnom Írsku. Hoci sa pôvodne venoval interiérovému dizajnu, po ukončení štúdia sa zapísal na divadelnú školu a ako 29-ročný začal svoju profesionálnu hereckú kariéru, ktorá trvala takmer dvadsať rokov a vyskúšal si mnoho úloh. Svoje herecké začiatky odštartoval začiatkom 90. rokov, keď sa objavil vo filme A Woman's Guide to Adultry. Neskôr sa objavil v seriáloch ako Murphyho zákony a Rím z produkcie HBO, v ktorom účinkoval v rokoch 2005 až 2007 ako Titus Pullo.

Herec rozprával o svojej najobľúbenejšej úlohe:

Výraznú úlohu dostal vo filme Teória letu, známym sa stal aj rolou vo filmoch Punisher. V roku 2011 si zahral Volstagga, ktorého si zopakoval v pokračovaniach Thor: Temný svet a Thor: Ragnarok. Medzi Stevensonove ďalšie významné úlohy patria úlohy v seriáloch Dexter, Black Sails a Medici, ako aj v Španielskej princeznej a Vikingoch. Bol tiež súčasťou hereckého obsadenia RRR, kde si zahral Scotta Buxtona v bláznivej, oceňovanej akčnej dráme. Má sa objaviť v pripravovanom spinoffovom seriáli Star Wars Ahsoka, v ktorom bude hrať Baylana Scholla. Stevenson by sa mal posmrtne objaviť aj vo filmoch Gateway to the West a Kasíno na Ischii.

Na Instagrame pribúdajú smutné slová a kondolencie fanúšikov herca:

Najčítanejšie