Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Úmorné horúčavy, budíček o pol štvrtej ráno! Finalistky Miss na sústredení makali!
Zdielať na

Úmorné horúčavy, budíček o pol štvrtej ráno! Finalistky Miss na sústredení makali!

Dvanásť krásnych finalistiek súťaže Miss Slovensko má za sebou sústredenie v nádhernom Ománe na Arabskom polostrove. Nakrúcanie, fotenie, pózovanie a prípravy v 40-stupňových horúčavách dali zabrať aj mladučkým kráskam. Vo výsledku to ale diváci televízie JOJ iste nepostrehnú - dievčatá boli dokonalé presne vtedy, keď bolo treba.

​Oficiálne spoty súťaže Miss Slovensko pôjdu von každým dňom. Hoci boli v exotickej krajine, netreba v spotoch pre Miss sympatia čakať žiadnu exotiku, riaditeľ súťaže to poňal presne naopak. "Veľmi minimalisticky a veľmi prirodzene. Naozaj chceme tie deivčatá ukázať, takže žiadne veľké vlasy, žiadne prehnané mejkapy, ale naozaj tak, ako ich pánboh stvoril, ako sa hovorí. A aby boli každá za seba," priblížil riaditeľ súťaže Michael Kováčik.

Na sústredení to skutočne nebola žiadna dovolenka, dievčatá vstávali pred štvrtou, každý deň sa nakrúcanie začínalo ešte pred východom slnka - teda o zhruba 5:20 ráno. Ešte predtým však musela každá jedna prejsť rukami kaderníka, vizážistu, aby boli úplne dokonalé.

"​Michael Kováčik sľúbil, že hľadáme osobnosti, a tak sme sa snažili postaviť aj materiály, ktoré sme tu nakrútili, viac sa dostať k tomu, aby sa dievčatá tvárili tak, ako sa ony cítia, ako sa vidia. Nakrútili sme niekoľko záberov, ktoré sa budú objavovať aj počas finále, myslím, že sme sa snažili naozaj vystihnúť, aké sú vo vnútri a v rámci finále to bolo veľkolepé," zhodnotil režisér a počas priameho prenosu z finálového večera to budú môcť posúdiť 24. júna aj všetci diváci televízie JOJ.

Najčítanejšie