Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Prehliadka dokonalej slovenskej krásy v ďalekom Ománe! Finalistky Miss mali poriadne husté sústredenie
Zdielať na

Prehliadka dokonalej slovenskej krásy v ďalekom Ománe! Finalistky Miss mali poriadne husté sústredenie

Archívna reportáž

Finálový večer súťaže Miss Slovensko sa nezadržateľne blíži. Dvanásť krásnych dievčat už má za sebou sústredenie v zahraničí. Konalo sa v exotickom Ománe.

​Nádherná krajina na Arabskom polostrove hostila slovenské krásky a iste by nejedno stádo tiav a truhlicu zlata ponúkli miestni za srdce hociktorej z nich. Top dvanástka tam ale prišla pre niečo celkom iné. Do tepla sa vydali na sústredenie, aby využili čas, ktorý ostáva do finále, čo najužitočnejšie v mene úspechu vo finále.

V Ománe čakal na dievčiny skutočne nabitý program. "Najnáročnejšie bolo, že sme vstávali každý deň o 3:30, niektoré už o tretej, my sme totiž kvôliy východu slnka a všetkému, aby to bolo tak, ako má byť, sme to zorganizovali takto. Takže potom ten bol trošku rozbitý, lebo cez deň sú workshopy, večer ďalšie aktivity, dievčatá nakrúcali rozhovory, bolo toho veľa a pri štyridsiatich stupňoch to dá zabrať," rozhovoril sa riaditeľ súťaže Miss Michael Kováčik.

Tento rok sa prihlásilo poriadne veľa mladých žien, nebolo ľahké vybrať top 12:

V Ománe teplota ani v noci neklesala pod 25 stupňov, a tak ani skoré rána boli poriadne horúce, no dievčatám to vôbec neprekážalo. "Je tu veľmi príjemne, keďže sme sa z 18 stupňnov presunuli do 40 stupňov, je to veľmi veľký rozdiel, ale užívame si to," zhodnotila finalistka Karolína Bazsóová. "Zbaliť sa sem bola pomerne veľká výzva, pretože zoznam vecí, ktoré sme si sem museli zobrať bol veľmi široký, takže to mi celkom trvalo," skonštatovala finalistka menom Karolína Barancová a upresnila, že si vzala veľa šiat a jej kufor je poriadne veľký.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Omán je sultanát a platia tu veľmi prísne pravidál. Väčšinu aktivít absolvovali finalistky v rezorte, kde boli ubytované, a na výlet do mesta mali zbalené špeciálne oblečenie. "Dievčatá mali aj vlastný program, či sa už išli opaľovať, na pláž, občas sme mali aj výlet, takže si myslím, že to mali také pracovno-príjemné a zároveň mali čas aj samy na seba," tvrdi riaditeľ súťaže. A ako sa zdá, finalistky si to skutočne užili.

Najčítanejšie