Skoro jasno
18°
Bratislava
Hanychová a Soukup si poriadne kopli do Krainovej! Za TOTO ju totálne zhejtovali!
Zdielať na

Hanychová a Soukup si poriadne kopli do Krainovej! Za TOTO ju totálne zhejtovali!

Archívna reportáž

Po skončení boja o získanie titulu Miss Czech Republic sa nestala témou číslo jeden, akoby sa dalo očakávať, nová víťazka Justýna Zedníková (20), ale obrovské výstrihy, ktoré predviedli niektoré české celebrity v publiku. Z nich rozhodne najviac šokovala Simona Krainová (50). A zožala za to na jednej strane obdiv za fantastickú figúru, no na druhej strane azda ešte viac hejtu za nevhodné pútanie pozornosti.

​Tak ako platí podľa nepísaných pravidiel, že hostia na svadbe by nemali svojím oblečením ani správaním zatieniť nevestu či ženícha v tento ich veľký deň, podobne sa veľmi nepatrí zobrať chvíľku slávy finalistkám súťaže Miss. Posledné roky sa azda podľa hollywoodskeho vzoru na veľkých svetových podujatiach prezentujú viac či menej celebritní účastníci vo veľmi odvážnych a výstredných outfitoch, a ani v Česku nechcú byť pozadu. Tomuto trendu podľahlo mnoho českých celebrít, ale na Miss teraz všetkých predčila Simona Krainová svojím hlbokým a extravagantným výstrihom.

Jaromír Soukup, ktorý sa spolu s Agátou Hanychovou zúčastnil súťaže o korunku krásy, to vo svojej relácii komentoval: "Ten súboj o odhalenú bradavku u diváčok bol až trápny, ja si myslím, že tie dámy, ktoré sa tam potrebovali vyexhibovať až takmer nahé, nemali veľmi rešpekt k účastníčkam, to sa mi veľmi nepáčilo. Odhalené bradavky patria na ples, na filmovú premiéru alebo na otvorenie karlovarského filmového festivalu. Ak dievčatá súťažia o titul Miss, prečo na seba strhávať pozornosť?" 

Česká Miss je krásna:

Pridala sa k nemu aj Agáta v streame na jej profile Instagramu. "Niektoré slečny mi pripadali ako panoptikum, ale asi sa potrebovali ukázať, lebo už dlho nikde neboli," rypla si, a aj keď ani ona nikoho konkrétne nemenovala, bola jasné, na koho mieri.  Napätie, či priam nenávisť medzi ňou a Krainovou je známe už roky. V tom, kto bol terčom kritiky oboch, má jasno aj Andrea Pomeje (35), vdova po Jirkovi Pomejem, ktorá pritom ale patrila k tým tváram, o ktorých sa písalo v súvislosti s ich hlbokými dekoltami na Misske. "Pre mňa je to tým, že som bola na titulkách časopisov. To je to, čo ma automaticky hádže do jednej kopy s ostatnými. Podľa mňa sú tam skôr badateľné antipatie voči Krainovej," vysvetľovala pre Expres.cz. 

Odvážnymi šatami spôsobila Krainová na českej Miss poriadny rozruch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Ona sama ale vraj neplánovala vyslovene ohurovať výstrihom, ktorý ledva zakryl jej silikónové poprsie, ako sa jej to napokon podarilo. "Mám veľké prsia, a keď som si skúšala šaty, nevyzeralo to tak. Pri pohybe nejako pracovali. Myslím si, že moje šaty boli spoločenské v porovnaní napríklad so Simonou, ktorá mala veľmi výrazný outfit," namietala. Nemyslí si ale, že štyri dni po akcii to má zmysel vyťahovať, lebo sa na Krainovú opäť len obracia pozornosť a presne to táto kráska zbožňuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie