Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Finalistku Miss (†23) definitívne odpojili od prístrojov po tom, čo pred mesiacom nešťastne spadla!
Zdielať na

Finalistku Miss (†23) definitívne odpojili od prístrojov po tom, čo pred mesiacom nešťastne spadla!

Zdroj: Instagram/SW

Jej vášeň sa jej stala osudnou. Zdrvení priatelia a rodina austrálskej finalistky Miss Universe smútia nad stratou svojho "anjela", keď jej jazda na koni skončila fatálnou nehodou. Sydneyčanka Sienna Weir si bola zajazdiť 2. apríla, žiaľ, nešťastný pád znamenal vážne zranenia a okamžitý prevoz do nemocnice.

​Po prevoze do nemocnice sa Siennin stav nezlepšoval, pre poškodenie mozgu ju museli napojiť na život udržiavajúce prístroje. A po niečo vyše mesiaci spravili jej rodičia najťažšie rozhodnutie - vo štvrtok prístroje nechali vypnúť, píše portál DailyMail. Zdrvení najbližší sa k jej skonu nevyjadrili, sociálne siete ale zaplavili srdcervúce odkazy jej kamarátov a vyjadril sa aj jej priateľ.

"Milovali sme sa láskou, ktorá bola viac ako láska," povedal jej priateľ Tom Bull so zlomeným srdcom a zverejnil na Instagrame aj báseň od jej najobľúbenejšieho básnika, Edgara A. Poea, ktorá láme srdce. Instagram Sienny zaplavili kondolencie, ľudia odmietajú uveriť tragickej nehode.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa T.B (@tom__bull)

Jeden z priateľov napísal: "Nebo dnes získalo najkrajšieho anjela. Bude mi na tebe chýbať všetko, Siena, milujem ťa." Fotograf Chris Dwyer zverejnil vlastnú poctu začínajúcej modelke: "Bola si jednou z najmilších duší na svete, rozžiarila si miestnosť a svet je teraz oveľa temnejší, keď si odišla."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sienna Weir (@sienna_weir)

Weir bola jednou z 27 finalistiek austrálskej Miss Universe v roku 2022. Na univerzite v Sydney vyštudovala anglickú literatúru a psychológiu. Plánovala sa presťahovať do Londýna, kde chcela tráviť čas so svojou rodinou, ako aj rozšíriť svoje profesionálne siete. Na otázku, čo ju odlišuje od ostatných účastníčok súťaže Miss Universe, poukázala na svoje široké spektrum záujmov. Prezradila, že jazdí na koni už od svojich troch rokov. "Moja rodina si nie je celkom istá, odkiaľ sa vzala táto vášeň, ale ja jazdím na koni od svojich troch rokov a neviem si bez toho predstaviť život," povedala Sienna. Žiaľ, osud rozhodol, že jej táto záľuba bude osudnou.

Pre ženu

Najčítanejšie