Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Len 34-ročná "druhá" Kim Kardashian zomrela na infarkt po plastickej operácii!
Zdielať na

Len 34-ročná "druhá" Kim Kardashian zomrela na infarkt po plastickej operácii!

Archívna reportáž

Originál Kim už od nadmernej výplne zadku upustila, hoci ešte stále je "plastiková" kráľovná

Pár dní po tom, čo zomrel istý kanadský herec po dvanástej plastickej operácii v snahe podobať sa na svoj idol, kórejského speváka Jimina, obletela svet takmer identická správa. Tentokrát je obeťou posadnutosti dokonalosťou žena.

​Pre 34-ročnú Christinu Ashten Gourkani bola je posadnutosť Kim Kardashian osudová. Jej túžbu podobať sa čo najviac na túto americkú hviezdu reality show napĺňala plastikami, za ktoré dala okolo 30 tisíc dolárov. Napodobňovala ju vo videách a na fotkách na OnlyFans, ale aj Instagrame, kde mala celkom slušný počet sledovateľov - nečudo, od Kim bola na mnohých fotkách skutočne na nerozoznanie. Ale len v tvári, s proporciami tela to už značne prehnala oproti originálu. No aj tak túžila po ďalších vylepšeniach, čo sa jej pred pár dňami pri  zákroku u plastického chirurga stalo osudným. Zastavilo sa jej srdce a zdravotníkom sa už nepodarilo ju zachrániť.

Rodina Christiny je zúfalá z jej nečakaného skonu vo štvrtok 20. apríla po zdanlivo banálnom zákroku na plastickej chirurgii v Kalifornii. "S hlbokým zármutkom a nesmierne ťažkým, zlomeným srdcom sa s vami musíme podeliť o najotrasnejší, najnešťastnejší a nečakaný odchod našej krásnej a milovanej dcéry a sestry Christiny Ashten Gourkani," stálo v ozname na webovej stránke. Rodina založila stránku GoFundMe na získanie finančných prostriedkov na jej pohreb, a oznámila, že sa vyšetrujú okolností jej smrti.

"Jej náhle a tragické úmrtie sa v súčasnej dobe vyšetruje ako vražda v súvislosti s lekárskym zákrokom, ktorý to spôsobil. Vzhľadom na súkromie Christiny Ashten, našej rodiny a vyšetrovania nebudeme v tejto chvíli zdielať žiadne ďalšie podrobnosti," vysvetľovali pozostalí, ktorí Christinu opísali ako "starostlivú a milujúcu slobodnú dušu, ktorá si vždy našla čas, aby vyčarila úsmev na tvári každého, koho stretla." Známa tvár na sociálnych sieťach zdieľala naposledy na Instagrame v utorok 18. apríla tri selfie, kde pózovala v žltej športovej podprsenke a priliehavých čiernych šortkách.

Na sociálnych sieťach Christina často napodobňovala vzhľad a pózy Kim Kardashian, vrátane jej spôsobu reči a skutočne sa na ňu veľmi podobala. Na OnlyFans mala viac ako 600 000 sledovateľov a bola známa ako Ashten G. Hoci Gourkani počas svojho krátkeho života podstúpila mnoho plastických operácií, ktoré so sebou niesli riziká, o ktorých musela byť informovaná, jej rodina chce získať odpovede na otázky, prečo sa táto operácia skončila tak tragicky. Prípad sa v súčasnosti vyšetruje ako vražda, no v záujme ochrany súkromia Christiny Ashten a jej rodiny, ako aj priebehu vyšetrovania nebudú v súčasnosti zverejnené žiadne ďalšie podrobnosti.

Najčítanejšie