Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Twiinska Daniela po vzore sestry! Aj ona zbalila výrazne mladšieho čokoládového krásavca!
Zdielať na

Twiinska Daniela po vzore sestry! Aj ona zbalila výrazne mladšieho čokoládového krásavca!

Archívna reportáž

Idylka s Lobotkom je preč

Na jar 2019 sa Daniela Nízlová pochválila svetu novou láskou - zaľúbila sa do reprezentačného futbalistu Stana Lobotku (28). Stačili im tri roky na to, aby ich láska vzplanula, vzišla z nej dcérka, ale aj vyhasla. Od minuloročného rozchodu bola speváčka z dua Twiins sama.

Zdá sa, že dvojičkám, ktoré o dva týždne oslávia 37. narodeniny, nebola zatiaľ súdená dokonalá láska. Obe za sebou už majú rozvod a aj iné nevydarené vzťahy. Veronika sa pred pár rokmi rozviedla s producentom a režisérom Tomášom Krupom, po krátkom romániku splodila v roku 2021 dieťa s hercom Matúšom Kolárovským (22), no pár nikdy netvorili. Daniela zas bola vydatá za producenta Braňa Jančicha, tvorila pár aj s brankárom Rasťom Staňom a spomínaným Stanom Lobotkom.

Ako ale Daniela aktuálne priznala pre portál Pluska.sk, je opäť zaľúbená. Tým šťastným je herec a budúci lekár v jednej osobe, 26-ročná Victor Ibara, ktorého otec, tiež lekár, pochádza z Konga.  "Áno, je to pravda," priznala Daniela pre Plusku. Pritom sa ešte prednedávnom zdalo, že má priateľku, no možno bolo práve stretnutie s Twiinskou osudové.

Victorovi rodičia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victor Ibara (@victor_ibara)

Osudy dvojičiek sú v mnohých ohľadoch prepletené, aj čo sa týka lásky a teraz sa zdá, že je to opäť priam ako cez kopirák. Ako sa Veronika pred dvomi rokmi zaľúbila do mladučkého mulata Kolárovského, šarmu o desať rokov mladšieho Ibaru teraz podľahla Daniela. Veronika si z krátkeho romániku odniesla dcérku, žeby aj jej sestra snívala o krásnom čokoládovom bábätku? Je ešte zrejme priskoro predbiehať, no je celkom pravdepodobné, že by Daniela ešte pred štyridsiatkou chcela stihnúť druhé dieťatko.

Najčítanejšie